Laatste nieuws over amsterdam
211 t/m 225 (van 1624 artikelen)
12 feb 15:01
Het gaat hierbij om een vermenging van de boven- en de onderwereld, waarbij het vaak draait om conflicten in de drugshandel.
7 feb 15:01
In verband met de dodelijke schietpartij in een buurthuis aan de Grote Wittenburgerstraat is de politie in Amsterdam op zoek naar een specifieke getuige.
3 feb 15:04
De negentienjarige man die vorige week in de Amsterdamse wijk Wittenburg in zijn nek werd geschoten heeft een gebiedsverbod opgelegd gekregen voor die wijk.
2 feb 17:05
Onder veel belangstelling is de zeventienjarige Mohammed in de Marokkaanse stad Berkane begraven.
1 feb 17:04
Bij een waterpijpshop aan de Jan Evertsenstraat in Amsterdam is een handgranaat gevonden aan de deur van het pand.
1 feb 8:05
Honderden mensen zijn gisteren in de Amsterdamse Nasr-moskee samengekomen voor een dienst die in het teken stond van de doodgeschoten Mohammed B.
31 jan 11:49
Naar aanleiding van een item in Opsporing Verzocht heeft de politie zeven tips binnengekregen over het schietincident in een buurthuis op de Grote Wittenburgerstraat in Amsterdam.
31 jan 9:19
De Amsterdamse recherche heeft "goede hoop" dat de auto die is gebruikt door de daders van de dodelijke schietpartij in een Amsterdams buurthuis bruikbare sporen bevat.
17:31
De automobilist die op 10 juni vorig jaar op het Stationsplein bij Amsterdam Centraal Station diverse voetgangers aanreed, wordt niet vervolgd.
12:01
De zeventienjarige Mohammed B., die afgelopen vrijdag om het leven kwam door een schietpartij in een Amsterdams buurthuis, wordt in Marokko begraven.
09:20
In Pathé Arena in Amsterdam ging maandagavond de nieuwe Vlaams-Nederlandse misdaadfilm Patser in première.
29 jan 22:00
De komende tijd is er extra toezicht in de Amsterdamse wijk waar vrijdagavond een schietpartij plaatshad in een buurthuis.
29 jan 20:01
Het ministerie belast met Migratiezaken en Marokkanen die in het buitenland wonen heeft een verklaring uitgegeven m.b.t. tot het schietincident in Amsterdam afgelopen vrijdag.
29 jan 13:04
Een team van ruim dertig rechercheurs doet onderzoek naar het schietincident in het Amsterdamse buurthuis afgelopen vrijdagavond.
27 jan 20:29
Burgemeester Jozias van Aartsen van Amsterdam wil snel maatregelen na een schietpartij in een buurthuis waardoor een jongen om het leven kwam.
<< < 13 14 15 16 17 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi