Laatste nieuws over angela merkel
1 t/m 20 (van 112 artikelen)
12 sep 17:24
De Duitse bondskanselier Angela Merkel roept alle Duitsers op zich te laten vaccineren tegen het coronavirus.
27 aug 19:50
De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat Duitse bedrijven meer investeringen moeten doen op het gebied van hernieuwbare energie in Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara.
24 aug 21:18
De Amerikaanse president Joe Biden blijft erbij dat de Amerikaanse troepen het vliegveld van Kabul op 31 augustus verlaten.
18 aug 10:48
De evacuaties vanaf het vliegveld van Kabul zijn op gang gekomen en het Amerikaanse leger zegt al 3200 mensen te hebben opgehaald met dertien vluchten.
5 aug 11:13
De Duitse regering voorziet in het najaar een vierde golf van het coronavirus en bereidt zich erop voor de bevolking in herfst en winter weer beperkingen op te leggen.
2 jul 15:12
De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn heeft gezegd dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, niet meer in lockdown hoeven bij een nieuwe opleving van het virus.
29 jun 14:53
Duitsland moet gewoon Portugese reizigers blijven toelaten, vindt de Europese Commissie.
28 jun 3:28
Duitsland wil voorkomen dat Britten nog langer naar EU-landen kunnen reizen, ongeacht of ze volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus.
31 mei 18:48
Het is volgens de Franse president Macron onacceptabel dat de Amerikanen bondgenoten afluisteren.
20 mei 14:53
Bondskanselier Angela Merkel wil dat er "indirect" wordt gesproken met de verzetsbeweging Hamas in de Gazastrook om te proberen een einde te maken aan het al 10 dagen durende oorlogsgeweld.
26 apr 18:59
Duitsers die volledig tegen het coronavirus zijn gevaccineerd of zijn hersteld van Covid-19 komen mogelijk in aanmerking voor meer vrijheden.
22 apr 13:51
De omstreden wet die de Duitse regering de bevoegdheid geeft rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen.
21 apr 17:48
De Duitse Bondsdag is akkoord gegaan met een wetswijziging die de Duitse regering in staat stelt rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen, inclusief een fel omstreden avondklok en contactbeperkingen.
16 apr 11:36
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar plannen voor een controversiële avondklok verdedigd in het parlement.
15 apr 9:59
De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn heeft de deelstaten opgeroepen niet te wachten met veel strengere beperkingen op te leggen tot daar een wetswijziging voor is aangenomen.
10 apr 10:56
Het grootste ziekenhuis van Duitsland, het Charité in Berlijn, heeft grote zorgen over het verloop van de derde coronagolf in het land.
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
7 apr 13:31
Bondskanselier Angela Merkel wil dat heel Duitsland in een strenge nationale lockdown gaat.
29 mrt 6:58
Het aantal nieuwe coronagevallen in Duitsland is fors lager dan een dag eerder.
29 mrt 1:56
Bondskanselier Angela Merkel heeft de Duitse deelstaten opgeroepen scherpere maatregelen in te voeren om het snel stijgende aantal nieuwe corona-infecties terug te dringen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi