Laatste nieuws over angela merkel
1 t/m 20 (van 48 artikelen)
10 sep 19:18
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron zijn het eens geworden over het ophalen van in totaal 400 minderjarigen die onbegeleid vastzaten in het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos.
27 aug 10:01
De Duitse regering van bondskanselier Angela Merkel wil een minimumboete van 50 euro invoeren voor mensen die in winkels en het openbaar vervoer geen mondkapje dragen, wat vanwege het coronavirus wel verplicht is.
17 jun 11:03
Grote publieksevenementen blijven in Duitsland tot eind oktober verboden vanwege de coronacrisis.
13 mei 11:49
Duitsland versoepelt stap voor stap de grenscontroles vanaf zaterdag.
6 mei 16:36
De eerste versoepelingen van de coronamaatregelen voor de bestrijding van het virus in Duitsland, hebben goed uitgepakt volgens bondskanselier Angela Merkel.
6 mei 14:45
Alle winkels in Duitsland kunnen onder bepaalde voorwaarden weer open. Bondskanselier Angela Merkel (CDU) en de premiers van de deelstaten zijn woensdag overeengekomen de bestaande openingsbeperking op te heffen.
5 mei 21:18
Na de gedwongen sluiting midden maart door de coronacrisis, wil de Duitse politiek de horeca vanaf 9 mei geleidelijk weer openen.
30 apr 13:52
De Duitse regering wil pas na 6 mei besluiten nemen over grotere stappen bij het versoepelen van de coronamaatregelen.
20 apr 16:58
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft ten aanzien van de coronacrisis andermaal opgeroepen de grootste voorzichtigheid te betrachten. "We mogen ons geen moment al in veiligheid wanen.
15 apr 17:34
Grote evenementen, waaronder ook voetbalwedstrijden, zullen in Duitsland nog tot 31 augustus verboden zijn vanwege de coronapandemie.
13 apr 14:27
In Duitsland moeten passagiers in het openbaar vervoer mondkapjes gaan dragen. En eigenlijk het liefst overal waar mensen niet voldoende afstand tot elkaar kunnen houden.
28 mrt 12:09
De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Duitsland blijven zeker tot 20 april van kracht. Dat zei de kabinetschef van bonskanselier Angela Merkel zaterdag in een interview met de krant Der Tagesspiegel.
22 mrt 19:33
De Duitse regeringsleider Angela Merkel zit in haar huis in zelf-isolatie omdat de arts die bij haar was, besmet is met het coronavirus.
22 mrt 11:13
Het aantal slachtoffers van het nieuwe coronavirus is in Duitsland met 1948 toegenomen tot een totaal van 18.610 besmettingen.
18 mrt 14:39
Het aantal besmettingen in Duitsland met het nieuwe coronavirus is tot boven de 10. 000 gestegen. Dat melden Duitse media woensdag.
3 mrt 7:06
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft maandagavond tijdens een telefoongesprek met de Duitse bondskanselier Angela Merkel aangegeven dat de lasten van de vluchtelingencrisis eerlijker verdeeld moeten worden.
2 mrt 15:15
De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft kennelijk goed geluisterd naar adviezen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.
21 feb 8:33
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron hebben tijdens een telefoongesprek met de Russische president Vladimir Poetin aangedrongen op een ontmoeting met hem en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan
20 feb 15:05
De Duitse samenleving wordt geplaagd door een gif van haat en racisme, zei bondskanselier Angela Merkel na aanslagen op shishabars in Hanau.
24 jan 16:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan ziet het aantal vluchtelingen vanuit de Syrische provincie Idlib naar Turkije gestaag groeien.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi