Laatste nieuws over angela merkel
21 t/m 40 (van 125 artikelen)
28 jun 3:28
Duitsland wil voorkomen dat Britten nog langer naar EU-landen kunnen reizen, ongeacht of ze volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus.
31 mei 18:48
Het is volgens de Franse president Macron onacceptabel dat de Amerikanen bondgenoten afluisteren.
20 mei 14:53
Bondskanselier Angela Merkel wil dat er "indirect" wordt gesproken met de verzetsbeweging Hamas in de Gazastrook om te proberen een einde te maken aan het al 10 dagen durende oorlogsgeweld.
26 apr 18:59
Duitsers die volledig tegen het coronavirus zijn gevaccineerd of zijn hersteld van Covid-19 komen mogelijk in aanmerking voor meer vrijheden.
22 apr 13:51
De omstreden wet die de Duitse regering de bevoegdheid geeft rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen.
21 apr 17:48
De Duitse Bondsdag is akkoord gegaan met een wetswijziging die de Duitse regering in staat stelt rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen, inclusief een fel omstreden avondklok en contactbeperkingen.
16 apr 11:36
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar plannen voor een controversiële avondklok verdedigd in het parlement.
15 apr 9:59
De Duitse gezondheidsminister Jens Spahn heeft de deelstaten opgeroepen niet te wachten met veel strengere beperkingen op te leggen tot daar een wetswijziging voor is aangenomen.
10 apr 10:56
Het grootste ziekenhuis van Duitsland, het Charité in Berlijn, heeft grote zorgen over het verloop van de derde coronagolf in het land.
9 apr 12:43
Het overleg dat bondskanselier Angela Merkel maandag met de deelstaten zou voeren over de coronamaatregelen gaat volgens Duitse media niet door.
7 apr 13:31
Bondskanselier Angela Merkel wil dat heel Duitsland in een strenge nationale lockdown gaat.
29 mrt 6:58
Het aantal nieuwe coronagevallen in Duitsland is fors lager dan een dag eerder.
29 mrt 1:56
Bondskanselier Angela Merkel heeft de Duitse deelstaten opgeroepen scherpere maatregelen in te voeren om het snel stijgende aantal nieuwe corona-infecties terug te dringen.
25 mrt 7:36
Duitsland heeft de grootste stijging van het aantal coronabesmettingen geregistreerd sinds 9 januari.
24 mrt 14:06
De Duitse bondskanselier Angela Merkel haalt bakzeil met haar zeer strenge paaslockdown. Ze schrapt dit plan een dag nadat het was aangekondigd. Het ontketende een storm van kritiek.
24 mrt 6:12
Het aantal nieuwe coronabesmettingen dat in de afgelopen 24 uur in Duitsland is vastgesteld, is verdubbeld ten opzichte van een dag eerder.
23 mrt 4:08
De Duitse lockdown wordt verlengt tot 18 april en het aantal sociale contacten rondom de paasdagen moeten worden beperkt.
21 mrt 13:17
Het is nog te vroeg om de maatregelen tegen het coronavirus in Duitsland te versoepelen, vindt bondskanselier Angela Merkel.
19 mrt 11:47
De Duitse Gezondheidsminister Jens Spahn heeft gezegd dat de derde golf van het coronavirus al is begonnen en dat daarom inentingen die golf niet kunnen voorkomen.
16 mrt 8:23
Het aantal coronabesmettingen in Duitsland neemt weer snel toe. Het gaat om een toename van 20 procent in de afgelopen week, zegt een epidemioloog van gezondheidsinstituut RKI tegen de Duitse televisiezender ARD.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi