Laatste nieuws over angela merkel
61 t/m 80 (van 99 artikelen)
13 apr 14:27
In Duitsland moeten passagiers in het openbaar vervoer mondkapjes gaan dragen. En eigenlijk het liefst overal waar mensen niet voldoende afstand tot elkaar kunnen houden.
28 mrt 12:09
De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus in Duitsland blijven zeker tot 20 april van kracht. Dat zei de kabinetschef van bonskanselier Angela Merkel zaterdag in een interview met de krant Der Tagesspiegel.
22 mrt 19:33
De Duitse regeringsleider Angela Merkel zit in haar huis in zelf-isolatie omdat de arts die bij haar was, besmet is met het coronavirus.
22 mrt 11:13
Het aantal slachtoffers van het nieuwe coronavirus is in Duitsland met 1948 toegenomen tot een totaal van 18.610 besmettingen.
14:39
Het aantal besmettingen in Duitsland met het nieuwe coronavirus is tot boven de 10. 000 gestegen. Dat melden Duitse media woensdag.
3 mrt 7:06
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft maandagavond tijdens een telefoongesprek met de Duitse bondskanselier Angela Merkel aangegeven dat de lasten van de vluchtelingencrisis eerlijker verdeeld moeten worden.
2 mrt 15:15
De Duitse minister van Binnenlandse Zaken heeft kennelijk goed geluisterd naar adviezen om verspreiding van het nieuwe coronavirus te voorkomen.
21 feb 8:33
De Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Franse president Emmanuel Macron hebben tijdens een telefoongesprek met de Russische president Vladimir Poetin aangedrongen op een ontmoeting met hem en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan
20 feb 15:05
De Duitse samenleving wordt geplaagd door een gif van haat en racisme, zei bondskanselier Angela Merkel na aanslagen op shishabars in Hanau.
24 jan 16:17
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan ziet het aantal vluchtelingen vanuit de Syrische provincie Idlib naar Turkije gestaag groeien.
24 jan 10:37
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft bondskanselier Angela Merkel in Istanbul ontvangen.
19 jan 20:45
De deelnemers aan de Libië-top in Berlijn zijn het zondag eens geworden over de naleving van een VN-wapenembargo voor het door een burgeroorlog verscheurde Noord-Afrikaanse land.
21 nov 8:22
De centrum rechtse partij (CDU) van bondskanselier Angela Merkel gaat de plannen bespreken op het federale partijcongres aanstaande vrijdag en zaterdag
24 sep 8:04
Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië zeggen dat Iran achter de aanval zit op twee Saoedische olie-installaties vorige week.
7 mei 11:09
De Oostenrijkse bondskanselier Sebastian Kurz (ÖVP) heeft opgeroepen tot beëindiging van de toetredingsonderhandelingen van Turkije met de EU. Kurz zegt dat na de ongeldig verklaarde gemeenteraadsverkiezingen in Istanbul.
16 apr 17:48
Een rechtbank in Berlijn heeft een klacht van de satiricus Jan Böhmermann tegen bondskanselier Angela Merkel afgewezen.
26 dec 19:03
Opmerkelijk, maar volledig legaal immigratiebeleid.
23 mei 13:05
Verscheidene Europese regeringsleiders hebben dinsdag met verslagenheid gereageerd op de aanslag bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
29 sep 14:00
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de uitnodiging van koning Mohammed VI om Marokko te bezoeken aanvaard.
24 jul 11:45
De Marokkaanse monarch Mohammed VI heeft een boodschap van medeleven gestuurd naar de Duitse bondskanselier Angela Merkel.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi