Laatste nieuws over ankara
81 t/m 100 (van 145 artikelen)
23 okt 18:11
De Amerikaanse president Donald Trump heeft aangekondigd dat Amerikaanse sancties tegen Turkije worden ingetrokken.
12 okt 17:28
Duitsland stopt met het leveren van wapens aan Turkije. Aanleiding is de militaire operatie die Turkije deze week begon tegen de Koerden in het noordoosten van Syrië.
10 okt 13:05
De Turkse president Recep Erdogan wil dat de EU haar kritiek op de Turkse operatie in Syrië inslikt. Als de EU de Turkse actie bestempelt als bezetting, dan dreigt hij Syrische vluchtelingen die nu in Turkije zijn naar Europa te sturen.
9 okt 8:44
De Turkse president Erdogan gaat op 13 november op bezoek in Washington. Het Witte Huis maakte dinsdag bekend dat Erdogan is uitgenodigd door de Amerikaanse president Donald Trump.
27 sep 8:52
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft vrijdag gezegd dat het voor Turkije onmogelijk is om te stoppen met het kopen van olie en aardgas uit Iran, ondanks de dreiging van Amerikaanse sancties.
26 jul 15:54
Een Iraans vrachtschip is vrijdag in de Kaspische Zee bij Azerbeidzjan gezonken, meldt het nationale zeevaartagentschap van dat land.
30 mei 12:54
Turkije heeft NASA-wetenschapper Serkan Gölge vrijgelaten. Dat heeft de vrouw van Amerikaan van Turkse afkomst woensdag gezegd.
10 mei 17:18
Facebook moet in Turkije een boete van 1,65 miljoen lira betalen, omgerekend ruim 240. 000 euro. De straf is opgelegd door de Turkse privacywaakhond KVKK.
8 jan 18:43
In 'Bij Andy in de Auto' gaf Youness Mokthar er al blijk van: een profvoetballer moet soms, met het oog op een misschien wel onzekere toekomst, meer aan zijn portemonnee denken dan aan het sportieve totaalplaatje.
20 aug 14:05
Onbekenden hebben de ambassade van de Verenigde Staten in de Turkse hoofdstad Ankara met geweerschoten onder vuur genomen.
22 mei 18:20
Turkije heeft de Amerikaanse ambassadeur in dat land op het matje geroepen.
14 mei 0:09
In Turkije zijn 23 Turkse toeristen om het leven gekomen door een busongeluk vlakbij de stad Marmaris, een populaire toeristenbestemming.
10:00
Bana Alabed, het zevenjarig meisje onder wier naam berichten op Twitter verschenen over de belegering van de stad Aleppo door Syrische regeringsstrijdkrachten, is vrijdag met de actrice Lindsay Lohan door de Turkse president Erdogan in Ankara ontvangen.
16 jan 12:42
De schietpartij in een nachtclub in de Turkse stad Istanbul tijdens de jaarwisseling is professioneel uitgevoerd.
19 dec 22:11
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft maandag met de Russische president Vladimir Poetin telefonisch overleg gehad over de aanslag op de Russische ambassadeur in Ankara.
22 nov 16:00
De Turkse regering heeft dinsdag bij decreet nog eens bijna 15.000 ambtenaren, militairen, politiemensen en anderen ontslagen in verband met de mislukte staatsgreep in juli.
14 nov 19:05
Turken die in de Verenigde Staten wonen of naar dat land willen reizen worden door het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken gewaarschuwd voor racistische aanhangers van aankomend president Donald Trump en voor demonstraties tegen Trump.
30 aug 15:49
Het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi (AA) heeft een lijst gepubliceerd met Nederlandse organisaties die aan de Gülen-beweging gelieerd zouden zijn.
29 aug 14:22
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken heeft maandag in Ankara kritische kanttekeningen geplaatst bij de manier waarop in Turkije is gereageerd op de mislukte coup in juli.
21 aug 15:28
De pleger van de zelfmoordaanslag op een trouwfeest in het Turkse Gaziantep was een kind niet ouder dan 12 tot 14 jaar.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi