Laatste nieuws over arabische lente
221 t/m 240 (van 1025 artikelen)
29 nov 14:52
Op een foto, afkomstig uit Syrië, is te zien hoe een paar mannen een leeuw aan stukken snijden.
27 nov 19:50
Een Egyptische rechtbank heeft woensdag 21 aanhangsters van de afgezette islamistische president Mohammed Morsi ieder tot elf jaar gevangenisstraf veroordeeld.
27 nov 11:47
Idris Hassan, zijn vrouw en hun drie kinderen ontvluchtten de slachting van de Syrische oorlog, in de hoop in West-Europa rust en veiligheid te vinden.
20:44
In Syrië is opnieuw een Nederlandse jihadstrijder om het leven gekomen.
17:42
Vredesoverleg tussen de Syrische regering en de oppositie heeft op 22 januari plaats in het Zwitserse Genève.
14:09
Tussen de kletterende wapens loopt een jonge Marokkaan mee in de levensgevaarlijke strijd tegen de troepen van Assad.
23 nov 15:33
Machtige Syrische rebellengroepen hebben de handen ineengeslagen.
20 nov 12:30
De mensenrechtencommissie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties eist in een resolutie dat de Syrische regering direct stopt met het tegenhouden van humanitaire hulp.
18 nov 12:57
De voornaamste rebellengroep in de Syrische provincie Aleppo, de Tawhid Brigade, meldt dat haar leider Abdul-Qadir Saleh zondagnacht is overleden.
14 nov 15:31
De Libanese militante beweging Hezbollah heeft gezworen haar strijders zolang als nodig is in Syrië te houden om president Bashar Assad in zijn strijd tegen de opstandelingen te steunen.
14 nov 13:36
In een gebied met witte tenten in het noorden van Marokko hebben Syrische families een nieuw onderdak gevonden. Maar hoe is het om een nieuw leven op te starten in een land, duizenden kilometers van je verwoeste land?
14 nov 11:50
Twaalf aanhangers van de afgezette Egyptische president Mohammed Morsi zijn woensdag veroordeeld tot gevangenisstraffen van zeventien jaar voor een aanval op de Al-Azhar-universiteit in Caïro.
13 nov 18:26
Leiders van de moslimgemeenschap in Kosovo roepen de Kosovaarse jongeren die in Syrië met de rebellen zijn gaan meevechten op de strijd te staken en terug naar huis te komen.
13 nov 17:38
De rust kan pas in Egypte terugkeren als de machtsgreep door het leger wordt teruggedraaid en de leiders van de coup worden berecht.
12 nov 18:15
In de zuidelijke buitenwijken van Damascus is dinsdag de strijd tussen Syrische regeringstroepen en opstandelingen opgelaaid.
12 nov 12:23
Kersvers Afrikaans kampioen Al Ahly heeft een speler geschorst vanwege zijn viering van een goal.
11 nov 11:45
Human Rights Watch roept alle landen op Syrië onder druk te zetten om onmiddellijk op te houden met het inzetten van brandbommen in de burgeroorlog.
8 nov 14:27
De Syrische Nationale Coalitie, de belangrijkste door het Westen gesteunde oppositiegroepering in Syrië, weigert voor overleg over de Syrische crisis naar Moskou te komen.
8 nov 11:53
Een vijftigtal strijders van een Berbermilitie heeft donderdag het olie- en aardgascomplex Mellitah bij Zwara in het westen van Libië bezet.
8 nov 11:03
Naar teruggekeerde Syriëgangers lopen strafrechtelijke onderzoeken om te kijken of ze met een aantal maanden voor de rechter kunnen worden gebracht.
<< < 10 11 12 13 14 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi