Laatste nieuws over arabische lente
21 t/m 40 (van 1025 artikelen)
3 jan 15:54
De Egyptische overheid heeft vorig jaar gedreigd mensenrechtenactiviste Amal Clooney te arresteren.
1 jan 17:31
De Syrische president Bashar Assad heeft donderdag een zeldzaam bezoek gebracht aan de frontlinie.
29 dec 18:27
De drie journalisten van de Arabische nieuwszender Al-Jazeera die een jaar geleden werden opgepakt in Egypte en nog altijd vastzitten hebben maandag gepleit voor gerechtigheid.
29 dec 12:20
De Syrische regering is bereid deel te nemen aan vredesgesprekken, volgende maand in Moskou.
23 dec 8:49
Al-Jazeera heft zijn Egyptische kanaal Mubasher Misr op.
2 dec 17:03
Het Egyptische openbaar ministerie gaat in beroep tegen de afwijzing door de rechter van de belangrijkste aanklacht tegen oud-president Hosni Mubarak.
29 nov 15:45
De Egyptische ex-president Hosni Mubarak is niet veroordeeld voor betrokkenheid bij de dood van betogers tijdens de opstand tegen zijn bewind in 2011.
20 nov 14:09
Egyptische aanklagers hebben de doodstraf geëist tegen de afgezette president Mohammed Morsi en een aantal leiders van diens Moslimbroederschap.
11 nov 13:29
Een Syrisch jongetje heeft zich op ongelofelijke wijze tussen de kogels weten te werken om zijn zusje te redden.
10 nov 16:04
De Syrische president en genocidepleger Bashar Assad vindt het voorstel van de Verenigde Naties voor een wapenstilstand in Aleppo de moeite van het overwegen waard.
3 nov 23:16
Egypte, Saudi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Koeweit willen een bondgenootschap vormen om samen extremisten het hoofd te bieden.
29 okt 10:54
Mensen die worden verdacht van oorlogsmisdaden in Syrië melden zich als asielzoeker aan in Nederland.
26 okt 13:50
Tunesië gaat zondag naar de stembus voor de eerste reguliere parlementsverkiezingen sinds de val van dictator Zine El Abidine Ben Ali.
23 okt 11:17
Zangeres Katy Perry is in Marokko om haar verjaardag te vieren. Perry zou aanvankelijk feest vieren in Egypte, maar dat gaat om veiligheidsredenen niet door.
29 sep 15:35
Jihadgangers die naar Syrië of Irak afreizen laten vaak een sociaal probleem achter. Dat ondervond ook een Marokkaanse militair.
17 sep 22:34
Het is vrijwel uitgesloten dat de zeker vijftien kinderen die dinsdag stierven in Syrië zijn overleden door een vaccinatie tegen de mazelen die over de houdbaarheidsdatum was.
11 sep 14:36
Een gezin uit Hilversum met vier kinderen is vermoedelijk naar Syrië afgereisd om zich aan te sluiten bij Daesh.
5 sep 16:29
De Arabische Lente heeft ook in Libië meer kwaad dan goed aangericht. Sinds Moammar Kaddafi de macht verloor is het land in handen gevallen van milities en lokale gewapende stammen.
4 sep 15:57
Het Egyptische satellietbedrijf NileSat moet de doorgifte van de lokale tak van nieuwszender Al-Jazeera over zijn satellieten staken.
29 aug 18:30
Marokkaanse strijders die in Syrië en Irak tegen de regeringslegers aldaar vechten hebben wel trek in een terugkeer naar Marokko.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi