Laatste nieuws over ard van der steur
1 t/m 20 (van 23 artikelen)
29 nov 10:06
De beoogde maatregelen van de Nederlandse regering om jihadisme te bestrijden, vallen niet goed bij de Raad van Europa.
23 sep 13:02
Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) gaat met het Openbaar Ministerie in gesprek over de stapel aangiftes van discriminatie waar de aanklagers niet aan toe komen.
21 sep 12:35
Minister Ard van der Steur (Justitie) moet meer moeite doen om de veiligheid te garanderen van moskeeën en bezoekers van die gebedshuizen.
7 sep 12:34
Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) is bezorgd over de wijzigingen in de privacyvoorwaarden van WhatsApp.
6 sep 12:54
Een Nederlandse terreurverdachte kon dit jaar in Düsseldorf gewoon het vliegtuig naar Turkije nemen, doordat een bericht daarover de Nederlandse officier van justitie te laat bereikte om een aanhoudingsbevel uit te vaardigen.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
1 jun 10:58
Rapper Typhoon gaat in op de uitnodiging van minister Ard van der Steur (Veiligheid & Justitie).
20 apr 11:19
Het kabinet gaat het wetsartikel afschaffen dat belediging van buitenlandse staatshoofden en regeringsleden strafbaar stelt.
12 apr 17:36
Het vrijwillig verblijven in een gebied waar terroristische organisaties als Daesh de dienst uitmaken, wordt mogelijk strafbaar.
10 mrt 19:15
PvdA en SP willen dat er bij de politie meer agenten komen met een allochtone afkomst.
1 mrt 15:57
Ook justitieminister Ard van der Steur kon dinsdagmiddag nog geen duidelijkheid verschaffen over de berichten dat er vrijdag in het Syrische Raqqa acht Nederlandse jihadisten zijn geëxecuteerd door Daesh, een bericht dat later weer werd ontkend.
17 feb 10:17
Het Nederlanderschap kan voortaan in meer situaties worden ingetrokken.
13:04
De Nederlander van Surinaamse afkomst Jaitsen Singh (71) zit mogelijk al 31 jaar onschuldig achter de tralies in de Verenigde Staten.
3 jul 13:06
Officieren van Justitie en rechters moeten alerter zijn op dubbele paspoorten van verdachten die tijdelijk op vrije voeten komen.
16 jun 15:54
In de strijd tegen radicalisering van moslims komt er een Europese werkgroep tegen zogenaamde haatpredikers.
8 jun 9:58
Het kabinet gaat kijken of Nederland ook zogenaamde 'ongewenste imams' kan weren die uit Europese landen komen.
2 jun 15:06
Als er extra financiën nodig zouden zijn voor de beveiliging van Joodse instellingen, dan zal veiligheidsminister Ard van der Steur die kwestie ,,niet uit de weg gaan''.
5 mei 18:02
Een samenwerkingsverband van moskeeën in de regio Den Haag is helemaal klaar met verschillende campagnes tegen moslims en geleerden die naar Nederland komen.
23 apr 17:05
Burgers en bedrijven mogen straks, onder diverse voorwaarden, foto- en filmopnamen publiceren van diefstal, inbraak en vernieling.
14 apr 16:05
Het is ,,onaanvaardbaar'' als agenten, die nota bene moslimcollega's hebben, praten over 'kutmoslims' en het in de fik steken van moskeeën als oplossing van diverse problemen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi