Laatste nieuws over arie slob
1 t/m 20 (van 80 artikelen)
2 mrt 12:39
Het ontslag van de directeur-bestuurder en een bestuurslid van het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum blijft in stand.
1 mrt 22:17
Tijdens het Onderwijsdebat in perscentrum Nieuwspoort kwam het maandagavond tot een harde aanvaring tussen Paul van Meenen (D66) en Mirjam Bikker (ChristenUnie) over de vrijheid van onderwijs.
12 feb 14:25
Minister Arie Slob van Onderwijs maakt 37 miljoen euro vrij voor extra begeleiding van eindexamenscholieren. Dat laat het ministerie vrijdag weten.
3 feb 15:31
Het ministerie van Onderwijs geeft basisscholen het "dringende advies" klassen in vaste kleine groepjes te verdelen als ze volgende week weer de deuren openen.
3 feb 13:38
Een coronatest wordt niet verplicht voor basisschoolkinderen als volgende week de scholen weer opengaan en een leerling besmet blijkt.
2 feb 17:29
De Tweede Kamer wil dat leraren in het basisonderwijs hetzelfde gaan verdienen als hun collega's in het voortgezet onderwijs.
2 feb 13:10
Het is de bedoeling dat volgende week maandag alle basisscholen en kinderopvangcentra opengaan, zegt demissionair onderwijsminister Arie Slob.
1 feb 21:18
Leerlingen in het voortgezet onderwijs moeten vanaf volgende week minstens één keer per week naar school kunnen.
1 feb 19:45
Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid ziet heel weinig ruimte om de huidige lockdown te versoepelen.
31 jan 18:14
Basisscholen en de kinderopvang gaan vanaf 8 februari weer open.
29 jan 16:12
Demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra zegt dat er wel "iets heel raars" moet gebeuren willen de basisscholen op 8 februari niet open kunnen.
29 jan 11:56
Minister Tamara van Ark (Medische Zorg) is nog niet heel optimistisch dat het kabinet volgende week eventuele versoepelingen van de coronamaatregelen kan aankondigen.
22 jan 16:43
Het zou "een klein wondertje" zijn als de basisscholen en kinderopvangcentra al voor 8 februari open kunnen, zei premier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.
22 jan 7:36
De Inspectie van het Onderwijs wil dat de eindtoets op basisscholen dit jaar doorgaat. Vorig jaar werd de eindtoets nog geschrapt vanwege de coronacrisis.
17 jan 16:40
De basisscholen en de kinderopvang gaan niet eerder open. Ze blijven tot 8 februari gesloten als de huidige lockdown afloopt.
31 dec 16:54
De basisscholen en kinderopvang blijven dicht tot ten minste 18 januari, meldt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
18 dec 8:50
De hele Tweede Kamer wil sneltestlocaties op het mbo, hbo en de universiteit. Zo kunnen docenten en studenten vaak een test krijgen en is er meer onderwijs op locatie mogelijk.
16 dec 19:04
Eindexamenleerlingen krijgen dit schooljaar vanwege de coronacrisis meer ruimte om hun examens te doen. Dat schrijft onderwijsminister Arie Slob in een brief aan de Tweede Kamer.
3 dec 17:38
Vorige maand zijn 25 middelbare en 28 basisscholen tijdelijk gesloten om corona. Dat laat het ministerie van Onderwijs weten.
2 dec 17:08
Twee derde van de leraren in het primair- en voortgezet onderwijs wil dat de komende kerstvakantie met een week wordt verlengd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi