Laatste nieuws over arie slob
41 t/m 60 (van 95 artikelen)
9 nov 7:28
De Tweede Kamer debatteert maandag over hoe lessen over burgerschap gegeven moeten worden.
6 nov 9:23
Een 18-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagochtend aangehouden in het onderzoek naar de bedreigingen richting het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van die school.
6 nov 7:34
Het Emmauscollege in Rotterdam ontvangt veel steunbetuigingen sinds de media-aandacht voor de bedreigingen die online aan een docent zijn geuit om een spotprent in een klaslokaal.
4 nov 19:49
Leraren die bedreigd worden, bijvoorbeeld na het tonen van een spotprent, krijgen van onderwijsministers Ingrid van Engelshoven (Hoger Onderwijs) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) het dringende advies aangifte te doen.
30 okt 18:41
Het kabinet roept scholen en leraren op maandag - net als in Frankrijk - stil te staan bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
15 okt 16:07
Als het vanwege gezondheidsoverwegingen écht niet anders kan, dan gaan landelijk de scholen weer dicht. Dat zegt onderwijsminister Arie Slob.
13 okt 13:56
Omdat de centrale examens dit jaar vanwege de coronacrisis niet doorgingen, zijn er meer scholieren op het voortgezet onderwijs geslaagd dan vorig jaar.
11 sep 21:41
Zorgmedewerkers en onderwijspersoneel met klachten die op corona-symptomen lijken, krijgen tijdelijk voorrang op anderen bij het aanvragen van een coronatest.
3 sep 19:37
Het is volgens minister Arie Slob (Onderwijs) niet nodig om extra coronamaatregelen op basis- en middelbare scholen in te voeren.
7 aug 12:14
Het ontslag van voormalig directeur-bestuurder Soner Atasoy van het Cornelius Haga Lyceum in Amsterdam was niet terecht.
4 jun 10:34
De Inspectie van het Onderwijs heeft de afgelopen dagen uit "verschillende hoeken signalen ontvangen" over de gang van zaken op het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.
26 mei 11:12
De Inspectie van het Onderwijs zegt ook "signalen" te hebben ontvangen over een vermeende bestuurscrisis binnen het Amsterdamse Cornelius Haga Lyceum.
11:28
Onderwijsminister Arie Slob laat onderzoeken of en in hoeverre kinderen leerachterstand hebben opgelopen in de acht weken thuisonderwijs.
4 mei 21:13
Nog eens 11. 500 leerlingen die zelf geen laptop of tablet hebben om thuis schoolwerk te doen, kunnen er een krijgen.
30 apr 20:20
Minister Arie Slob (Onderwijs) geeft het groene licht voor een islamitische school voor MAVO, HAVO en VWO in Den Haag.
24 mrt 11:01
De centrale schriftelijke eindexamens voor leerlingen in het voortgezet onderwijs gaan dit jaar niet door. Ze kunnen na de zomer gewoon naar het mbo, de hogeschool of de universiteit, bevestigen bronnen in Den Haag.
15 mrt 18:15
Alle scholen en de kinderopvang gaan van maandag tot en met 6 april dicht. Wel wordt opvang geregeld voor kinderen van mensen die in cruciale sectoren werken, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg of bij hulpdiensten.
15 mrt 16:35
Premier Mark Rutte houdt maandagavond een toespraak op televisie over het coronavirus in Nederland, en aanvullende maatregelen om de verspreiding tegen te gaan.
12 mrt 21:02
Hogescholen en universiteiten sluiten per direct de deuren in de strijd tegen het coronavirus. Dit geldt voor zowel onderwijsactiviteiten als tentamens.
30 jan 15:13
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema blijft achter de merkwaardige handelswijze staan van het stadsbestuur in de zaak rond het Islamitische Cornelius Haga Lyceum.
< 1 2 3 4 5 >