Laatste nieuws over armenie
41 t/m 60 (van 68 artikelen)
7 okt 14:38
De Tweede Kamer voelt niets voor persoonsgerichte sancties van Europa tegen president Ilham Aliyev van Azerbeidzjan en zijn naaste omgeving vanwege de oorlog in Nagorno-Karabach.
6 okt 14:05
Turkije heeft vraagtekens bij het nut van een wapenstilstand in Nagorno-Karabach waar de Verenigde Staten, Rusland en Frankrijk weer toe opriepen.
5 okt 15:01
Turkije moet zijn invloed in Azerbeidzjan aanwenden om kalmte te brengen in het conflict om de enclave Nagorno-Karabach.
4 okt 17:55
Het Marokkaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft steunbetuigingen gestuurd aan het adres van Azerbeidzjan na militaire botsingen met Armenië.
2 okt 8:54
De Franse president Emmanuel Macron eist opheldering van Turkije over de vermeende aanwezigheid van jihadistische strijders uit Syrië in Azerbeidzjan.
1 okt 15:03
Turkije stuurt Syrische huurlingen naar Nagorno-Karabach, stelt zowel de Franse als de Russische president.
28 sep 15:59
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft Armenië opgeroepen zich terug te trekken uit de betwiste regio Nagorno-Karabach.
28 sep 12:43
Turkije heeft ongeveer 4000 strijders uit het noorden van Syrië naar Azerbeidzjan gestuurd om mee te doen aan gevechten om de afgescheiden regio Nagorno-Karabach.
14 apr 18:47
Turkije stuurt medische hulp naar Israël en Palestina als hulp in de strijd tegen het coronavirus, zei de presidentiële woordvoerder van het land zondag.
23 feb 16:24
Enkele buurlanden van Iran hebben de grenzen met het land gesloten vanwege het nieuwe coronavirus dat daar om zich heen grijpt. Turkije, Pakistan en Afghanistan maakten zondag bekend dat te doen.
30 okt 9:36
De Amerikaanse ambassadeur in Turkije is door het Turkse ministerie van Buitenlandse Zaken op het matje geroepen.
29 okt 23:26
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft dinsdag de massamoord op Armeniërs door het Ottomaanse Rijk, de voorloper van het huidige Turkije, erkend als een genocide.
6 jun 12:56
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondagavond opnieuw hard uitgehaald naar Duitsland, naar aanleiding van de Armenië-resolutie die afgelopen week werd aangenomen door de Bondsdag.
2 jun 15:44
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zei dat de erkenning door de Duitse Bondsdag van de massamoord op Armeniërs door Ottomaanse troepen als genocide "ernstige gevolgen" zal hebben voor de betrekkingen tussen de twee landen.
24 apr 12:43
De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag zijn solidariteit betuigd met de Armeniërs.
17 apr 12:22
De lezing over de Armeense genocide die de Amerikaanse professor Justin McCarthy in Amsterdam zou geven, gaat niet door.
15 apr 15:22
Paus Franciscus heeft zich aangesloten bij een boosaardig front tegen Turkije.
12 apr 16:33
Paus Franciscus heeft zondag de Armeense genocide de eerste genocide van de twintigste eeuw genoemd.
3 mrt 17:36
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan moet een kunstenaar tienduizend Turkse lire (ongeveer 3500 euro) schadevergoeding betalen, omdat hij een sculptuur van de man een 'wangedrocht' had genoemd.
2 mrt 14:47
Armeniër Hovsep Khachahtryan uit Boxmeer en zijn gezin moeten Nederland verlaten omdat de asielzoeker in 1999 heeft gelogen over zijn ware identiteit.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi