Laatste nieuws over arnoud van doorn
1 t/m 20 (van 40 artikelen)
9 feb 17:55
De politie heeft donderdag een inval gedaan in het huis en het kantoor van Arnoud van Doorn, de fractievoorzitter van de Haagse partij van de Eenheid. Dat zegt hij zondag op sociale media.
8 jul 17:52
De oppositie in Den Haag heeft woensdag scherpe kritiek geuit op het stadsbestuur en de politie.
26 mei 14:17
Het Haagse raadslid Arnoud van Doorn heeft dinsdag in hoger beroep een taakstraf van 240 uur gekregen en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden.
12 mei 17:24
Tegen het Haagse raadslid Arnoud van Doorn is in hoger beroep zes maanden cel geëist waarvan twee maanden voorwaardelijk, voor onder meer het lekken van geheime stukken aan een journalist.
14 okt 14:11
Arnoud van Doorn: "Tijd voor een positief tegengeluid..."
12 aug 19:45
Oud-PVV'er en medewerker van de Haagse islamitische Partij van de Eenheid Arnoud van Doorn wil met een 'vrijwilligersgroep' de Haagse Schilderswijk beschermen tegen 'extreemrechts tuig'.
14 jul 17:18
Naar aanleiding van het continue stigmatiseren en criminaliseren van de moslimgemeenschap in Den Haag heeft de PvdE besloten om voorlopig de media niet meer te woord te staan.
22 mei 16:43
Arnoud van Doorn vertrekt aanstaande vrijdag op zakenreis naar Saudi-Arabië en hoopt de mogelijke handelsboycot te bespreken.
18 apr 15:18
In navolging van Arnoud van Doorn heeft ook zijn oudste pleegzoon Iskander ervoor gekozen om moslim te worden.
18 mrt 18:31
Morgen staan de gemeenteraadsverkiezingen op het programma en voor moslims breekt een belangrijke dag aan.
10 mrt 14:16
Duo-lijsttrekker Abdurrazaq Khoulani is samen met twee vrijwilligers gisteravond opgepakt door de politie wegens het plakken van een verkiezingsposter.
12:40
Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht krijgt de islamitische Partij van de Eenheid (PvdE) in Den Haag niet alleen dreigementen vanuit rechts-extremistische hoek.
28 feb 18:57
Politicus Arnoud Van Doorn is ontevreden met de hoeveelheid aandacht voor homo’s tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. 'Op deze manier wordt homoseksualiteit gepromoot.'
26 feb 13:15
Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst is social media ven essentieel belang geworden voor lokale partijen, zo ook voor de Haagse Partij van de Eenheid.
20 feb 13:41
Oud-fractiemedewerker van de Partij van de Eenheid Muhammet Yilmaz is een lastercampagne begonnen tegen de islamitische Partij van de Eenheid.
17 feb 23:20
Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep tegen de beslissing van de rechtbank in Den Haag om het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn een boete op te leggen van duizend euro.
14 feb 16:29
Het veroordeelde Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn maakt zich geen zorgen over de boete van duizend euro die hij vrijdag kreeg opgelegd.
14 feb 14:26
Het Haagse gemeenteraadslid Arnoud van Doorn heeft een boete van duizend euro gekregen voor verboden wapenbezit, het verkopen van wiet aan jongeren en schending van een raadsgeheim.
11 feb 13:06
Gisteren bracht de bekende geleerde Sheikh Haitham Al-Haddad een informeel bezoek aan de fractie van de Partij van de Eenheid in het Haagse stadhuis.
6 feb 14:23
De Britse shariageleerde Haitham al-Haddad is binnenkort in Nederland en dat zorgt bijna logischerwijs voor veel ophef bij tegenstanders.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi