Laatste nieuws over asielzoekers
1 t/m 20 (van 176 artikelen)
12 okt 14:35
De komende weken zitten de opvangcentra nog vol maar vanaf 1 november komen er waarschijnlijk zo'n drieduizend opvangplekken bij.
9 okt 17:42
Bij de centrale noodopvang voor asielzoekers in Ter Apel hebben mensen voor de vierde nacht op rij op veldbedden en stoelen moeten slapen.
7 okt 9:32
Ook Nederland wil het dat het aantal visa voor landen als Marokko wordt verlaagd als niet wordt meegewerkt bij het terugnemen van onderdanen.
25 aug 19:00
De regering roept provincies en gemeentebesturen op alles op alles te zetten om meer opvangplekken voor asielzoekers en huisvesting voor vergunninghouders te creëren.
16 jun 0:02
Overlastgevende asielzoekers veroorzaken met "asociaal en crimineel gedrag" problemen in en rond asielzoekerscentra.
1 jun 4:13
Asielzoekers met een medische indicatie die tussen de 18 en 60 jaar oud zijn, worden vanaf dinsdag geprikt met het Moderna-vaccin.
29 apr 1:08
Al sinds het begin van de coronacrisis komen minder asielzoekers deze kant op dan gebruikelijk en die trend zette door in het eerste kwartaal van dit jaar.
22 jan 17:19
Een Marokkaanse bootmigrant die op de Canarische Eilanden was aangekomen is in het asielzoekerscentrum (CIE) in Madrid door agenten mishandeld
11 dec 19:40
De twee verdachten van de brandstichting in het asielzoekerscentrum (AZC) van Grote-Spouwen (Bilzen) moeten dan toch in de cel blijven.
3 nov 12:01
Omdat er een tekort is aan opvangplekken voor asielzoekers gaat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) op korte termijn asielzoekers onderbrengen in hotels, vakantieparken en ander commercieel vastgoed.
30 okt 10:12
Het aantal asielaanvragen is in het derde kwartaal weer gaan stijgen, maar ligt nog steeds lager dan voor de uitbraak van het coronavirus. Vooral Syriërs vroegen hier asiel aan.
27 okt 12:24
De Europese grens- en kustwacht Frontex is een intern onderzoek begonnen naar beschuldigingen over zogenaamde pushbacks in Griekse wateren.
23 sep 13:19
De EU-landen worden niet verplicht asielzoekers over te nemen van andere landen.
14 sep 16:21
Nieuwe asielzoekers die uit veilige landen komen en daardoor amper kans maken op een verblijfsvergunning, gaan vanaf nu naar een aparte en versoberde opvang.
4 sep 9:13
De Taskforce Dwangsommen, die is opgezet om de achterstand van duizenden asielaanvragen bij de immigratiedienst IND weg te werken, kampt met organisatorische problemen.
2 jul 11:09
Een onbegeleide minderjarige asielzoeker mag alleen worden uitgezet als is vastgesteld dat er in het land van terugkeer geschikte opvang is.
9 jun 15:59
Het kabinet laat onderzoek doen naar het verdwijnen van asielzoekers, zo kondigde staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (Asiel) dinsdag aan.
13 mei 8:51
Het aantal incidenten in asielzoekerscentra (azc) is sinds 2015 toegenomen van meer dan 8000 naar ruim 17.000 vorig jaar.
30 apr 8:05
Door de uitbraak van het coronavirus komen minder asielzoekers naar Nederland. In maart kreeg de overheid 1025 eerste asielverzoeken.
25 apr 8:49
In een opvangcentrum voor asielzoekers in de Belgische stad Moeskroen zijn vrijdag zeker twee mensen gewond geraakt door een massale vechtpartij.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi