Laatste nieuws over asielzoekers
21 t/m 40 (van 169 artikelen)
25 apr 8:04
In een gracht op het terrein van een asielzoekerscentrum in het Belgische Broechem is woensdag het lichaam gevonden van een 9-jarige jongen.
18 apr 18:15
Vrijwel de hele Tweede Kamer wil dat asielzoekers die overlast veroorzaken zo hard mogelijk worden aangepakt.
4 okt 22:00
De 'Europese droom is een leugen en een illusie'.
24 jul 9:32
Het aantal Turkse asielzoekers in Nederland is de afgelopen maanden sterk toegenomen.
13 dec 19:00
Nederland en Marokko hebben gesproken over verbetering van de samenwerking om Marokkaanse asielzoekers terug te laten keren naar hun land van herkomst.
8 aug 16:32
De Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) vindt dat asielzoekers zwemles moeten krijgen of in elk geval informatie moeten ontvangen over de gevaren van water.
31 mei 17:15
65 Marokkanen hebben in Zweden asiel aangevraagd met valse documenten, meldt de Zweedse nieuwswebsite Svenska Dagbladet.
7 mrt 16:02
Het Hongaarse parlement heeft dinsdag ingestemd met de opsluiting van asielzoekers of vluchtelingen tot hun aanvragen zijn afgehandeld. Daarvoor moet een interneringskamp in een grensgebied worden ingericht.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
9 jan 16:40
In de Duitse politiek gaan steeds meer stemmen op om landen die afgewezen asielzoekers niet willen terugnemen, financieel te straffen.
6 jan 14:15
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken en staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Veiligheid en Justitie reizen eind deze maand naar Marokko om te praten over de terugkeer van uitgeprocedeerde asielzoekers naar dat land.
23 dec 16:07
Duitsland wil meer uitgeprocedeerde asielzoekers het land gaan uitzetten. Het is een van de maatregelen die bondskanselier Angela Merkel snel wil doorvoeren om het land veiliger te maken, zo kondigde ze vrijdagmiddag aan.
2 dec 18:45
Asielzoekers die zich hier misdragen moeten zo snel mogelijk ophoepelen. Dat heeft premier Mark Rutte vrijdag gezegd.
2 dec 16:00
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) is zich ervan bewust dat medewerkers in azc's op de proef worden gesteld door asociale asielzoekers.
21:00
De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken, overweegt om in 2017 de status van zes landen te wijzigen.
27 okt 21:16
Asielzoekers worden voortaan zoveel mogelijk ondergebracht in een gemeente waar werk is dat bij hen past.
1 okt 18:15
De komst van talrijke vluchtelingen naar Duitsland drijft er de werkloosheid niet op.
22 aug 18:49
Varkenskoppen op de prikkeldraadhekken langs de Hongaarse grens zouden een effectief middel zijn om migranten af te schrikken.
6 aug 15:55
Het team van vluchtelingen dat meedoet aan de Olympische Spelen is vrijdag tijdens de opening van het evenement met veel enthousiasme onthaald.
2 aug 16:47
Sinds het begin van het jaar zijn veel meer mensen op de vlucht omgekomen dan in dezelfde periode in 2015.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi