Laatste nieuws over assad
61 t/m 80 (van 484 artikelen)
17 jun 19:45
Syrië heeft woedend gereageerd op nieuwe Amerikaanse sancties tegen bedrijven en machtige functionarissen.
17 jun 16:36
De Verenigde Staten voeren de druk op het regime van de Syrische president Bashar al-Assad verder op.
12 jun 21:35
Dat is het standpunt van het Algerijnse Ministerie van Buitenlandse Zaken als reactie op de uitlatingen van de Marokkaanse buitenlandminister Nasser Bourita.
12 jun 19:11
De Marokkaanse minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita heeft dinsdag de Algerijnse ambassadeur in Marokko, Abdelhamid Abdaoui, ter verantwoording geroepen.
10 jun 19:24
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita uit zijn onvrede over de recente uitlatingen van een Algerijnse functionaris
9 jun 18:33
Algerije drong aan op het vertrek van de Marokkaanse consul die volgens Algerijnse autoriteiten een spion is.
16 mei 17:23
De Marokkaanse ambassadeur voor Algerije moet zich verantwoorden over de recente uitlatingen van de Marokkaanse consul
12 mei 16:09
Tientallen Marokkaanse demonstranten werden maandag beboet door de Franse politie tijdens een protest bij de Marokkaanse ambassade in Parijs
10 mei 14:05
In de Syrische regio Idlib zijn meer dan twintig strijders omgekomen door gevechten tussen het regeringsleger en rebellen.
1 mei 16:10
Een van de machtigste figuren van het regime in Syrië, de zakenmagnaat Rami Makhluf, heeft zich in een videoboodschap tegen het economisch beleid van zijn neef, president Bashar al-Assad, gekeerd.
1 mei 10:10
Het coronavirus is niet door mensen ontwikkeld en China heeft in alle openheid snel al het mogelijke gedaan de verspreiding te voorkomen.
30 apr 10:44
Duitsland heeft de sjiitische, door Iran gesteunde Hezbollah-beweging verboden en tot terreurorganisatie verklaard.
30 apr 9:19
De toekomstige Democratische presidentskandidaat Joe Biden zal de Amerikaanse ambassade in Israël in Jeruzalem houden, mocht hij het Witte Huis halen.
24 apr 19:49
Na geruchten dat de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un ernstig ziek zou zijn, wordt nu gemeld dat de communistische leider is gestorven.
24 apr 4:21
De Amerikaanse president Donald Trump betwijfelt of het nieuws klopt dat de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un sinds kort met serieuze gezondheidsproblemen kampt.
9 apr 22:18
Syrië heeft boos gereageerd op een rapport waarin het verantwoordelijk wordt gehouden voor chemische aanvallen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken verweet de internationale onderzoekers de waarheid te verdraaien.
26 mrt 10:28
De Amerikaanse ambassadeur in Groot-Brittannië Woody Johnson beschuldigt China ervan de wereld onnodig in gevaar te hebben gebracht door de informatieverspreiding over de uitbraak van het coronavirus te onderdrukken.
14 mrt 14:25
Sinds het begin van de burgeroorlog in Syrië in 2011 zijn in totaal 384. 000 mensen om het leven gekomen. Dat maakte het Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten zaterdag bekend.
11 mrt 18:58
De Marokkaanse ambassade in Berlijn heeft dinsdag een informatiecentrum opgezet om de Marokkaanse gemeenschap in Duitsland te helpen.
6 mrt 14:55
Twee terroristen hebben een zelfmoordaanslag gepleegd bij de Amerikaanse ambassade in Tunesië. Daardoor kwam een agent om het leven en raakten meerdere politiemensen gewond, melden de autoriteiten.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi