Laatste nieuws over asscher
1 t/m 20 (van 142 artikelen)
14 nov 8:49
Om scholen te verbieden nog langer leerlingen te weigeren op grond van levensbeschouwing, wil de Partij van de Arbeid de grondwet aanpassen.
5 nov 11:35
In de Tweede Kamer wordt eensgezind met afschuw gereageerd op het nieuws dat een Rotterdamse leraar is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen.
3 aug 18:40
De Tweede Kamer komt deze week niet vervroegd terug van zomerreces voor een debat over het coronabeleid van het kabinet.
2 aug 21:44
PvdA-leider Lodewijk Asscher is "zeer bezorgd" om het snel oplopende aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus.
7 jun 16:07
De bestrijding van racisme en discriminatie moet als het aan de PvdA ligt de verantwoordelijkheid van de minister-president worden. Dat zegt politiek leider Lodewijk Asscher.
3 jun 18:43
Huidig fractievoorzitter Lodewijk Asscher is volgend jaar opnieuw lijsttrekker voor de PvdA bij de Tweede Kamerverkiezingen.
30 mei 17:01
VVD-leider Mark Rutte ziet, ook al heeft informateur Edith Schippers de handdoek in de ring gegooid, nog altijd vier mogelijkheden om een nieuw meerderheidskabinet te vormen.
22 mei 15:10
De PvdA van Lodewijk Asscher is niet beschikbaar voor een coalitie met VVD, CDA, D66 en SP.
5 mei 16:00
Als de Turkse regering een referendum gaat houden over herinvoering van de doodstraf, dan zou daarover in Nederland niet mogen worden gestemd. Dat vindt demissionair vicepremier Lodewijk Asscher.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
14 jan 10:00
PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
8 dec 12:45
Kamerlid Selcuk Öztürk van de groep Kuzu/Öztürk heeft woensdagavond een motie van wantrouwen ingediend tegen minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).
21:16
Asielzoekers worden voortaan zoveel mogelijk ondergebracht in een gemeente waar werk is dat bij hen past.
12 okt 12:15
Meer nieuwkomers slagen voor hun inburgeringsexamen. Dat meldde minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) dinsdag aan de Tweede Kamer.
4 okt 12:59
Een aantal organisaties die een rol spelen bij de maatschappelijke discussie over Zwarte Piet roept op tot kalmte en een respectvolle dialoog over het onderwerp.
23 sep 13:02
Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) gaat met het Openbaar Ministerie in gesprek over de stapel aangiftes van discriminatie waar de aanklagers niet aan toe komen.
9 sep 18:01
Partners van vrouwen die net zijn bevallen, kunnen voortaan drie dagen langer bij hun baby blijven.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
1 jul 18:07
NRC Handelsblad bracht onlangs naar buiten dat Nederlandse AOW'ers in Israëlisch illegaal bezet gebied gewoon AOW ontvangen en niet worden gekort.
21 jun 16:48
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft dinsdag een overgangsregeling voor AOW'ers in door Israël bezet gebied verdedigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi