Laatste nieuws over asscher
21 t/m 40 (van 156 artikelen)
30 mei 17:01
VVD-leider Mark Rutte ziet, ook al heeft informateur Edith Schippers de handdoek in de ring gegooid, nog altijd vier mogelijkheden om een nieuw meerderheidskabinet te vormen.
22 mei 15:10
De PvdA van Lodewijk Asscher is niet beschikbaar voor een coalitie met VVD, CDA, D66 en SP.
5 mei 16:00
Als de Turkse regering een referendum gaat houden over herinvoering van de doodstraf, dan zou daarover in Nederland niet mogen worden gestemd. Dat vindt demissionair vicepremier Lodewijk Asscher.
13 mrt 13:00
Turkse organisaties in Nederland veroordelen de beschuldigingen van de Turkse regering dat Nederland zich schuldig maakt aan nazi-praktijken.
14 jan 10:00
PVV-leider Geert Wilders gedraagt zich, door rechters aan te vallen, net als belagers van agenten met Oud en Nieuw. Dat vindt PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
8 dec 12:45
Kamerlid Selcuk Öztürk van de groep Kuzu/Öztürk heeft woensdagavond een motie van wantrouwen ingediend tegen minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).
27 okt 21:16
Asielzoekers worden voortaan zoveel mogelijk ondergebracht in een gemeente waar werk is dat bij hen past.
12 okt 12:15
Meer nieuwkomers slagen voor hun inburgeringsexamen. Dat meldde minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) dinsdag aan de Tweede Kamer.
4 okt 12:59
Een aantal organisaties die een rol spelen bij de maatschappelijke discussie over Zwarte Piet roept op tot kalmte en een respectvolle dialoog over het onderwerp.
23 sep 13:02
Minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) gaat met het Openbaar Ministerie in gesprek over de stapel aangiftes van discriminatie waar de aanklagers niet aan toe komen.
9 sep 18:01
Partners van vrouwen die net zijn bevallen, kunnen voortaan drie dagen langer bij hun baby blijven.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
1 jul 18:07
NRC Handelsblad bracht onlangs naar buiten dat Nederlandse AOW'ers in Israëlisch illegaal bezet gebied gewoon AOW ontvangen en niet worden gekort.
21 jun 16:48
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft dinsdag een overgangsregeling voor AOW'ers in door Israël bezet gebied verdedigd.
20 jun 17:18
De Marokkaans-Nederlandse organisaties Emcemo en de Coördinatie van Marokkaans-Nederlandse organisaties zijn woedend.
18 jun 14:24
Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft gezorgd dat AOW’ers in door Israël bezet Palestijns gebied een hogere uitkering krijgen dan waar ze recht op hebben.
17 jun 15:50
De kritiek van de politieke beweging DENK op de media slaat echt nergens op. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag.
6 jun 16:09
Honderd keer solliciteren voor een stage of geweigerd worden in de kroeg. Alleen maar omdat je een kleurtje hebt of een hoofddoek draagt.
31 mei 12:31
Aan discriminatie op de arbeidsmarkt moet een einde komen, vindt minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).
13 mei 16:56
Vicepremier Lodewijk Asscher kan zich "niet voorstellen" dat Ebru Umar wordt uitgeleverd aan Turkije als dat land overgaat tot vervolging van de columniste.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi