Laatste nieuws over astrazeneca
61 t/m 80 (van 180 artikelen)
6 apr 10:44
Er bestaat inderdaad een verband tussen het coronavaccin van AstraZeneca en de zeldzame combinatie van bloedstolsels (trombose) en een laag aantal bloedplaatjes (trombocytopenie)
3 apr 12:50
Zeven mensen zijn in het Verenigd Koninkrijk overleden als gevolg van zeldzame bloedstolsels nadat zij waren ingeënt met het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
2 apr 16:51
Nederland stopt per direct met de vaccinatie met AstraZeneca van mensen onder de 60 jaar.
2 apr 11:18
Mensen die het afgelopen halfjaar positief zijn getest op corona kunnen vanaf vrijdag bij het maken van een vaccinatieafspraak zeggen dat ze nog maar één afspraak voor een prik willen maken.
31 mrt 16:08
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) ziet nog altijd geen bewijs voor een verband tussen zeldzame bloedproblemen en het coronavaccin van AstraZeneca.
30 mrt 20:09
Duitsland beperkt het gebruik van het AstraZeneca-vaccin tot 60-plussers.
24 mrt 12:17
Vrouwen tot 65 jaar ervaren bij de eerste prik met het AstraZeneca-vaccin meer bekende bijwerkingen dan bij het middel van Pfizer/BioNTech, meldt Bijwerkingencentrum Lareb na onderzoek.
23 mrt 20:25
Marokko verwacht de komende dagen nieuwe vaccinleveringen van Sinopharm (China), Sputnik-V (Rusland) en AstraZeneca (Zuid-Korea en India).
22 mrt 18:32
Ondanks de opgevoerde druk op New Delhi vanuit Rabat ziet het er niet naar uit dat Marokko op korte termijn noemenswaardige leveringen van het Covishield-vaccin zal ontvangen
20 mrt 14:26
Als AstraZeneca niet genoeg coronavaccins levert aan de Europese Unie, kan de EU de export ervan aan andere landen verbieden.
19 mrt 17:33
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca wegen volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) op tegen de nadelen die sommige bijwerkingen kunnen hebben.
19 mrt 14:01
De Franse gezondheidsautoriteiten adviseren het AstraZeneca-vaccin alleen te geven aan ouderen vanaf 55 jaar.
19 mrt 12:54
Sinds het begin van de coronavaccinatie in januari zijn 2 miljoen prikken tegen het coronavirus toegediend.
18 mrt 22:07
Mensen van wie de vaccinatieafspraak bij de GGD met het vaccin van AstraZeneca was afgezegd, kunnen vanaf aankomend weekeinde een sms verwachten over wanneer ze terecht kunnen om de prik alsnog te halen.
18 mrt 20:31
Nederland gaat "in de loop van volgende week" weer mensen inenten met het vaccin van AstraZeneca.
18 mrt 18:56
Meerdere Europese landen gaan het coronavaccin van AstraZeneca weer gebruiken nu de Europese medicijnwaakhond EMA opnieuw heeft geoordeeld dat het veilig is.
18 mrt 18:17
De voordelen van het coronavaccin van AstraZeneca zijn groter dan de mogelijke risico's. Het is veilig voor gebruik en effectief.
18 mrt 17:20
De Palestijnse Autoriteit heeft woensdag als onderdeel van het COVAX-programma de eerste levering van het coronavaccin ontvangen
18 mrt 13:36
Bijwerkingencentrum Lareb heeft in Nederland tot nu toe twee meldingen ontvangen waarbij zowel trombose als een verlaagd aantal bloedplaatjes genoemd werd na vaccinatie met AstraZeneca.
17 mrt 16:03
Er zijn in Marokko vier gevallen bij de autoriteiten bekend van problemen met bloedstollingen na inenting met het AstraZeneca-vaccin.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi