Laatste nieuws over astrazeneca
141 t/m 160 (van 168 artikelen)
18:30
Rooms-katholieken kunnen zich met een gerust hart laten vaccineren tegen corona
18 dec 15:43
Een internationaal samenwerkingsverband dat wil garanderen dat ook minder welvarende landen toegang hebben tot coronavaccins, heeft naar eigen zeggen al zo'n 2 miljard doses veiliggesteld.
8 dec 14:35
Het coronavaccin van farmaceut Pfizer en biotechnoloog BioNTech voldoet aan de veiligheids- en effectiviteitseisen die de Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA stelt.
27 nov 15:17
Het is logisch dat in deze fase van de ontwikkeling kritische vragen worden gesteld over de werkzaamheid van een mogelijk coronavaccin van de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca.
26 nov 19:53
Er komt waarschijnlijk een nieuw internationaal onderzoek naar het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
26 nov 13:29
De werking van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca, die bij de ontwikkeling ervan optrekt met de universiteit van Oxford, roept steeds meer vragen op.
25 nov 10:36
De Chinese vaccinontwikkelaar China National Biotec Group (CNBG) wil zijn coronavaccin op de markt brengen en heeft daar formeel toestemming voor gevraagd.
24 nov 16:02
Spanje gaat coronavaccins als eerste geven aan oudere mensen in verzorgingstehuizen en het personeel daar.
23 nov 15:47
Het is "bemoedigend" nieuws dat het coronavaccin van AstraZeneca tot 90 procent effectief is, reageert de Wereldgezondheidsorganisatie WHO op de aankondiging van de Brits-Zweedse farmaceut.
18 nov 13:39
Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse biotechbedrijf BioNTech is volgens de twee bedrijven effectiever tegen het coronavirus dan eerder gezegd.
16 nov 13:06
De Europese toezichthouder voor medicijnen kijkt alvast of een derde coronavaccin geschikt is om op de markt te brengen.
10 nov 13:59
De Europese Commissie heeft de 300 miljoen voor Europa bestemde coronavaccins van farmaceuten Pfizer en BioNTech nog niet veiliggesteld.
4 nov 13:30
De Universiteit van Oxford hoopt nog dit jaar de resultaten van de laatste testen in het onderzoek naar haar Covid-19-vaccin te presenteren.
12:56
Europeanen mogen er niet op rekenen dat ze snel kunnen worden ingeënt tegen het coronavirus.
16 okt 13:56
Het zal "heel moeilijk, vrijwel onmogelijk" worden om nog voor het einde van het jaar een vaccin tegen het coronavirus op de markt te brengen, maar in de loop van volgend jaar komen "zeer waarschijnlijk" meerdere vaccins beschikbaar.
8 okt 12:33
Nederland krijgt 7,8 miljoen doses, meldt zorgminister Hugo de Jonge.
1 okt 8:47
Het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA) begint binnenkort aan een versnelde evaluatie van het potentiële coronavaccin dat wordt ontwikkeld door de Universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca
23 sep 3:39
De Amerikaanse medicijnenwaakhond FDA kondigt naar verwachting snel strengere voorwaarden aan voor de spoedgoedkeuring van een potentieel coronavaccin, meldt de Washington Post dinsdag (plaatselijke tijd).
12 sep 16:22
Het farmaciebedrijf AstraZeneca en de Universiteit van Oxford hebben de klinische test van hun experimentele coronavaccin hervat.
9 sep 8:53
De Britse farmaceut AstraZeneca en de Universiteit van Oxford onderbreekt de vergevorderde proeven met een mogelijk coronavaccin om veiligheidsredenen, meldt de gezondheidsnieuwswebsite Stat News.
<< < 6 7 8 9 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi