Laatste nieuws over astrid
1 t/m 12 (van 12 artikelen)
1 jun 2:19
De Belgische prins die zich in Spanje weinig aantrok van de coronamaatregelen heeft daarvoor zijn excuses aangeboden.
31 mei 15:29
De Spaanse Policía Nacional onderzoekt op verzoek van de gezondheidsautoriteiten van de gemeente Cordoba de gedragingen van de Belgische prins Joachim.
11 sep 19:53
De Onderwijsinspectie moet optreden tegen de lesmethode 'Help! Ik word volwassen’ van de Islamitische Schoolbesturen Organisatie (ISBO) die volgens de belangenvereniging COC 'lhbti-vijandig' is.
9 okt 14:02
Astrid Holleeder, de zus van verdachte Willem, liegt als getuige in de grote rechtszaak tegen haar broer over liquidaties.
31 aug 22:32
De zus van koning Philippe zal tijdens de economische missie Casablanca, Rabat en Tanger bezoeken
12 mrt 15:04
Astrid Holleeder gaat ervan uit hard bewijs te hebben dat haar broer Willem rechtstreeks in verband brengt met de onderwereldmoorden waarvan hij wordt beschuldigd.
19 feb 15:06
Gerechtigheid voor haar kinderen, dat was voor Sonja Holleeder de doorslaggevende reden om te getuigen tegen haar broer Willem.
5 feb 9:20
Als maandag het megaproces tegen Willem Holleeder (59) van start gaat, dan begint een groter gevecht dan alleen dat van justitie om de 'topcrimineel’ voor de rest van zijn leven op te bergen achter de tralies.
17 feb 14:19
Willem Holleeder heeft zijn zus Astrid er vrijdagochtend van beschuldigd dat ze de voortgang van zijn strafproces moedwillig saboteert.
30 nov 14:24
Een af en toe emotionele Astrid Holleeder heeft maandag in het liquidatieproces bij het gerechtshof verteld over de gesprekken met haar broer Willem Holleeder over criminele afrekeningen.
1 feb 12:12
Op de HvA wordt met afschuw gereageerd op de handhaving van een islamitische docent die weigert vrouwen de hand te schudden.
24 feb 18:42
Mbark Boussoufa was met zijn twee goals en een assist de uitblinker bij Anderlecht.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi