Laatste nieuws over atoomakkoord
21 t/m 30 (van 30 artikelen)
5 jan 15:01
Te midden van ernstige spanningen tussen de VS en Iran heeft de regering in Teheran een verdere gedeeltelijke terugtrekking uit de internationale nucleaire overeenkomst aangekondigd.
13 sep 19:12
De drie Europese landen die in het atoomakkoord met Iran zitten, roepen het land op zich weer aan de afspraken uit 2015 te houden.
7 sep 10:03
Iran acht zich niet langer gebonden aan de beperkingen uit het atoomakkoord van 2015. Dat zegt de woordvoerder van de Iraanse Atoomenergieorganisatie Behrouz Kamalvandi.
5 sep 7:32
Iran gaat nieuwe centrifuges ontwikkelen die ervoor zorgen dat uranium nog sneller kan worden verrijkt. Dat maakte het land woensdag bekend.
4 sep 13:32
De Iraanse president Hassan Rohani geeft Europese mogendheden extra tijd om de nucleaire deal met zijn land te redden.
3 sep 13:49
De Iraanse president Hassan Rohani sluit rechtstreekse onderhandelingen met de VS uit. Ook waarschuwde hij dat Teheran de naleving van het akkoord over het Iraanse nucleaire programma nog verder kan terugschroeven.
30 aug 17:34
De voorraad verrijkt uranium van Iran is weer een stuk groter geworden dan afgesproken in het nucleaire akkoord van 2015.
27 aug 9:07
De Iraanse president Hassan Rohani is niet van plan met zijn Amerikaanse ambtsgenoot Donald Trump overleg te voeren zo lang de Amerikaanse sancties tegen zijn land van kracht zijn.
26 aug 17:28
Een ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Iraanse president Hassan Rohani zal binnenkort plaatsvinden.
21 aug 11:08
Australië doet mee aan een Amerikaanse missie in de Straat van Hormuz.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi