Laatste nieuws over australie
1 t/m 20 (van 145 artikelen)
23 nov 20:03
Autoriteiten in Qatar hebben achterhaald wie de moeder is van een op het vliegveld achtergelaten baby.
20 nov 11:55
Afghanistan eist gerechtigheid na de berichten over Australische gruweldaden tegen Afghaanse burgers.
19 nov 6:54
Australische elitetroepen in Afghanistan hebben daar 39 onschuldige en ongewapende moslims in koele bloede vermoorden
2 nov 21:09
Qatar gaat personeel van de luchthaven in Doha vervolgen wegens gedwongen inwendige onderzoeken bij vrouwelijke vliegtuigpassagiers
26 okt 11:40
Meerdere vrouwen, waaronder 13 met de Australische nationaliteit, ondergingen verplicht een lichamelijk onderzoek op een vliegveld in Doha om te zien of ze onlangs bevallen waren.
7 okt 9:12
De afgelopen maand was wereldwijd de warmste september ooit gemeten.
28 aug 11:03
De Australische premier Scott Morrison sluit niet op voorhand uit dat terrorist Brenton Tarrant zijn straf kan uitzitten in een Australische gevangenis.
27 aug 9:14
Het is voor het eerst dat die straf wordt opgelegd in Nieuw-Zeeland.
24 aug 9:35
De ultrarechtse Australische extremist Brent Tarrant, die in maart vorig jaar twee bloedige aanslagen pleegde in het Nieuw-Zeelandse Christchurch, wilde nog een keer toeslaan.
23 aug 9:08
Hij had de eerste en bloedigste aanslag gelivestreamed.
6 aug 21:09
De Verenigde Staten hebben het algemene gezondheidsadvies aan Amerikanen ingetrokken om wereldwijd reizen te vermijden vanwege de coronacrisis.
21 mei 19:17
In de Australische hoofdstad Sydney zijn zeker tien mensen gewond geraakt, waarvan één ernstig, nadat een automobilist donderdagmiddag opzettelijk een hijab-winkel inreed
1 mei 16:55
In het Australische Melbourne zal de Islamitische oproep tot gebed gedurende de vastenmaand Ramadan worden uitgevoerd vanuit twee moskeeën.
23 apr 8:02
Alle lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zouden deel moeten nemen aan een onafhankelijk onderzoek naar de coronapandemie. Dat zei de Australische premier Scott Morrison donderdag.
7 apr 14:55
Onderzoekers uit Australië hebben een medicijn gevonden dat over de hele wereld al beschikbaar is en dat het coronavirus in een laboratoriumomgeving binnen 48 uur kan doden.
26 mrt 8:22
De Australiër die er van beschuldigd wordt vorig jaar maart tijdens een rechts-extremistische aanslag op moskeeën in het Nieuw-Zeelandse Christchurch 51 mensen dood te hebben geschoten, heeft donderdag schuld bekend.
5 mrt 12:50
In Australië zijn vanwege angst voor het coronavirus grote tekorten aan wc-papier ontstaan en de spanningen daarover kunnen hoog oplopen.
22 nov 15:35
Een 43-jarige vrachtwagenchauffeur sloeg de vrouw 14 keer nadat hij haar racistisch bejegende
21 aug 11:08
Australië doet mee aan een Amerikaanse missie in de Straat van Hormuz.
14 jun 8:10
De Australiër die beschuldigd wordt van het bloedbad bij moskeeën in Nieuw-Zeeland stelt dat hij 'niet schuldig' is in alle aanklachten waar hij voor terechtstaat.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi