Laatste nieuws over australie
1 t/m 20 (van 182 artikelen)
20 apr 12:18
Julian Assange, de Australische oprichter van het klokkenluidersplatform WikiLeaks, mag door het Verenigd Koninkrijk worden uitgeleverd aan de Verenigde Staten.
29 mrt 11:36
De graanprijzen daalden dinsdag na de belofte van India dat het zijn export dit jaar zal opvoeren.
9 dec 19:32
De Franse president Emmanuel Macron vindt een diplomatieke boycot van de Winterspelen in Beijing "onbelangrijk" en een "zeer kleine en symbolische" maatregel.
9 dec 9:26
China waarschuwt dat landen die een diplomatieke boycot hebben aangekondigd van de Winterspelen in Beijing dat gaan betreuren.
8 dec 18:56
De Canadese premier Justin Trudeau heeft woensdag in navolging van de Britse premier Boris Johnson een diplomatieke boycot van de Olympische Winterspelen in Beijing aangekondigd.
29 okt 20:23
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in een gesprek in Rome met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron erkend dat het optreden van zijn land rond het sluiten van een onderzeeërsdeal en een defensieakkoord met Groot-Brittannië en Australië "onhandig en weinig elegant" was.
26 okt 3:49
Kylie Jenner deelde zondag op Instagram wat kiekjes waarop ze zich een nogal donkere teint had aangemeten.
22 okt 5:09
In de Australische miljoenenstad Melbourne is er vrijdag (lokale tijd) een einde gekomen aan de lockdown omdat meer dan 70 procent van de bevolking volledig gevaccineerd is.
5 okt 20:22
Parijs was in woede ontstoken toen Australië een contract opzegde waarmee voor tientallen miljarden Franse onderzeeërs aan dat land zouden worden verkocht.
4 okt 2:33
De Australische stad Melbourne heeft na zondag de twijfelachtige eer om de stad te zijn die wereldwijd het langst in lockdown heeft verkeerd vanwege corona.
11:07
Rwanda huisvest over vier jaar als eerste land in Afrika de wereldkampioenschappen wielrennen.
19 sep 9:21
Australië is "openhartig, open en eerlijk" tegen Frankrijk geweest over de zorgen die het land had over de deal om Franse onderzeeërs te kopen, voordat het contract werd verscheurd.
18 sep 22:23
Frankrijk heeft de Verenigde Staten en Australië er zaterdag van beschuldigd te hebben gelogen over een inmiddels gebroken contract tussen Frankrijk en Australië.
18 sep 0:36
Frankrijk roept zijn ambassadeurs in de Verenigde Staten en Australië terug voor overleg, nadat een deal tussen die twee landen het einde betekende van een Australische koop van Franse onderzeeërs ter waarde van meer dan 30 miljard euro.
16 sep 20:31
Frankrijk heeft donderdag woedend gereageerd op de presentatie van het nieuwe veiligheidspact AUKUS.
8 sep 15:02
Jaarlijks sterven wereldwijd gemiddeld 33. 500 mensen aan luchtvervuiling veroorzaakt door bosbranden, melden onderzoekers van de Australische Monash University.
5 aug 9:09
Het aantal coronabesmettingen en doden als gevolg van het coronavirus hebben een nieuw record in de Australische stad Sydney bereikt, ondanks een bijna zes weken durende lockdown.
9 jul 11:39
Indonesië krijgt hulp uit het buitenland omdat de gezondheidszorg in eigen land is overweldigd door het toegenomen aantal coronabesmettingen.
7 jul 9:28
De autoriteiten in de Australische deelstaat New South Wales hebben de lockdown in Sydney met een week verlengd.
26 jun 8:48
De Australische miljoenenstad Sydney gaat vanwege een uitbraak met de zeer besmettelijke Delta-variant van het coronavirus twee weken volledig in lockdown, hebben de autoriteiten zaterdag bekendgemaakt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi