Laatste nieuws over azerbeidzjan
1 t/m 20 (van 43 artikelen)
17 nov 14:18
Armenië en Azerbeidzjan hebben tweehonderd lichamen uitgewisseld van militairen die zijn gesneuveld in het gewapende conflict over de betwiste regio Nagorno-Karabach.
14 nov 21:24
In Armenië is een poging tot een staatsgreep verijdeld en een plan om premier Nikol Pasjinian te vermoorden.
14 nov 11:24
Bewoners van dorpen in de regio Nagorno-Karabach hebben hun huizen in brand gestoken voordat ze vluchten naar Armenië.
13 nov 19:49
De islamitische oproep tot het gebed werd deze week voor het eerst in bijna drie decennia gehoord in de symbolische stad Shusha in Nagorno-Karabach.
12 nov 10:25
De Armeense autoriteiten hebben tien prominente oppositieleden opgepakt. Ze worden verdacht van het organiseren van "illegale en gewelddadige onlusten" op grote schaal.
11 nov 13:13
In Armenië groeit de woede over een omstreden vredesakkoord met buurland Azerbeidzjan. Duizenden betogers gingen in hoofdstad Jerevan de straat op om het vertrek te eisen van premier Nikol Pasjinian.
11 nov 12:53
Turkije en Rusland hebben afspraken gemaakt over hoe ze gaan toezien op de naleving van het bestand over Nagorno-Karabach.
10 nov 16:37
De Palestijnse groepering Hamas feliciteerde dinsdag Azerbeidzjan met de bevrijding van Nagorno-Karabach van de Armeense bezetting.
10 nov 9:57
Rusland heeft troepen naar de betwiste regio Nagorno-Karabach gestuurd, die daar gaan toezien op de naleving van een nieuw bestand.
10 nov 9:50
Op video's die verspreid worden via sociale media is te zien dat demonstranten meubels, deuren en ramen hebben vernield en de werkkamer van premier Nikol Pasjinian zijn binnengedrongen.
8 nov 11:09
De gevechten rond de strategisch belangrijke stad Shushi in de omstreden regio Nagorno-Karabach zijn flink opgelaaid.
2 nov 16:39
Frankrijk gaat de ultranationalistische Turkse groepering Grijze Wolven verbieden.
31 okt 10:31
Armenië, dat is verwikkeld in een gewapend conflict met Azerbeidzjan, wil met Rusland in gesprek over bescherming.
28 okt 21:36
Twee dagen nadat de laatste wapenstilstand tussen Armenië en Azerbeidzjan tot een einde was gekomen, is het conflict over de regio Nagorno-Karabach in de zuidelijke Kaukasus opnieuw geëscaleerd.
26 okt 8:47
Sinds het conflict tussen beide ex-Sovjetrepublieken eind september oplaaide zijn aan beide kanten veel slachtoffers gevallen.
25 okt 16:14
"Wat je sancties ook zijn, aarzel niet om ze toe te passen", zei hij zondag in een toespraak die op televisie werd uitgezonden.
22 okt 19:06
Het aantal doden in het conflict tussen Armenië en Azerbeidzjan over de betwiste regio Nagorno-Karabach gaat richting de vijfduizend.
18 okt 6:47
Armenië heeft Azerbeidzjan zondag ervan beschuldigd het staakt-het-vuren te hebben geschonden dat beide partijen sloten in het conflict over de zuidelijke Kaukasusregio Nagorno-Karabach.
17 okt 21:32
In het conflict over de zuidelijke Kaukasusregio Nagorno-Karabach kiezen Armenië en Azerbeidzjan voor een nieuw staakt-het-vuren.
17 okt 8:52
Azerbeidzjan zegt dat twaalf burgers zijn gedood en veertig gewond geraakt door een Armeens bombardement van de stad Ganja.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi