Laatste nieuws over azerbeidzjan
21 t/m 40 (van 49 artikelen)
26 okt 8:47
Sinds het conflict tussen beide ex-Sovjetrepublieken eind september oplaaide zijn aan beide kanten veel slachtoffers gevallen.
25 okt 16:14
"Wat je sancties ook zijn, aarzel niet om ze toe te passen", zei hij zondag in een toespraak die op televisie werd uitgezonden.
22 okt 19:06
Het aantal doden in het conflict tussen Armenië en Azerbeidzjan over de betwiste regio Nagorno-Karabach gaat richting de vijfduizend.
18 okt 6:47
Armenië heeft Azerbeidzjan zondag ervan beschuldigd het staakt-het-vuren te hebben geschonden dat beide partijen sloten in het conflict over de zuidelijke Kaukasusregio Nagorno-Karabach.
17 okt 21:32
In het conflict over de zuidelijke Kaukasusregio Nagorno-Karabach kiezen Armenië en Azerbeidzjan voor een nieuw staakt-het-vuren.
17 okt 8:52
Azerbeidzjan zegt dat twaalf burgers zijn gedood en veertig gewond geraakt door een Armeens bombardement van de stad Ganja.
14 okt 17:56
Azerbeidzjan heeft meerdere plaatsen in Nagorno-Karabach veroverd in het conflict met Armenië over de betwiste regio.
14 okt 14:30
President Recep Tayyip Erdogan ontkende woensdag beweringen dat Turkije Syrische strijders had gestuurd ter ondersteuning van zijn bondgenoot Azerbeidzjan in de strijd rond de betwiste regio Nagorno-Karabach.
12 okt 11:03
Armeense en Azerbeidzjaanse troepen waren maandagochtend opnieuw in gevechten verwikkeld ondanks een staakt-het-vuren.
11 okt 9:39
Azerbeidzjan beschuldigt Armeense troepen van het beschieten van Ganja, de tweede stad in het land.
10 okt 8:43
Armenië en Azerbeidzjan zijn een staakt-het-vuren overeengekomen dat zaterdag om 12.00 uur ingaat om gevangenen en de lichamen van tijdens het conflict omgekomenen uit te wisselen.
10:27
De ministers van Buitenlandse Zaken van Armenië en Azerbeidzjan gaan vrijdag naar Moskou om te praten over een wapenstilstand in de conflictregio Nagorno-Karabach.
8 okt 11:01
De onderhandelingen in Genève over een staakt-het-vuren in de Nagorno-Karabach regio zullen alleen bijgewoond worden door Azerbeidzjan.
7 okt 16:57
Frankrijk beschuldigt Turkije van militaire betrokkenheid aan de kant van de Azerbeidzjanen in het conflict over de Nagorno-Karabach regio met Armenië.
7 okt 14:38
De Tweede Kamer voelt niets voor persoonsgerichte sancties van Europa tegen president Ilham Aliyev van Azerbeidzjan en zijn naaste omgeving vanwege de oorlog in Nagorno-Karabach.
6 okt 14:05
Turkije heeft vraagtekens bij het nut van een wapenstilstand in Nagorno-Karabach waar de Verenigde Staten, Rusland en Frankrijk weer toe opriepen.
5 okt 15:01
Turkije moet zijn invloed in Azerbeidzjan aanwenden om kalmte te brengen in het conflict om de enclave Nagorno-Karabach.
4 okt 17:55
Het Marokkaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft steunbetuigingen gestuurd aan het adres van Azerbeidzjan na militaire botsingen met Armenië.
2 okt 8:54
De Franse president Emmanuel Macron eist opheldering van Turkije over de vermeende aanwezigheid van jihadistische strijders uit Syrië in Azerbeidzjan.
28 sep 15:59
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft Armenië opgeroepen zich terug te trekken uit de betwiste regio Nagorno-Karabach.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi