Laatste nieuws over bagdad
1 t/m 20 (van 89 artikelen)
23 jan 15:56
De Iraakse Minister van Buitenlandse Zaken Fuad Hussein heeft Rabat gevraagd de ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad weer te openen
21 jan 14:56
Twee zelfmoordaanslagen op een markt in het centrum van de Iraakse hoofdstad Bagdad hebben maandag aan zeker 32 mensen het leven gekost.
3 jan 11:03
Honderden Irakezen zijn zondag de straat opgegaan in Bagdad om de dood te herdenken van de machtige Iraanse generaal Qassem Soleimani en een Iraakse militieleider.
3 jan 5:58
Iran herdenkt deze week Qassem Soleimani, de generaal van de Revolutionaire Garde die ongeveer een jaar geleden met een raketaanval werd geliquideerd door de Verenigde Staten.
24 dec 6:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
7 jul 14:53
De Iraanse generaal Qassem Soleimani is onwettig gedood tijdens een Amerikaanse droneaanval in januari in Irak.
26 jun 5:24
Het Iraakse leger heeft drie leiders van de door Iran gesteunde militie Kataib Hezbollah opgepakt. Dat hebben bronnen rond het leger bekendgemaakt.
6 jun 17:23
Irak heeft de OPEC laten weten met spoed een opzet te maken om de olieproductie geleidelijk te beperken tot die voldoet aan de quota.
19 mei 2:26
Een raket is in de nacht van maandag op dinsdag ingeslagen in de buurt van de Amerikaanse ambassade, in de groene zone van de Iraakse hoofdstad Bagdad.
17 mei 22:56
De vertegenwoordiging van Europese Unie in Bagdad heeft de Iraakse regering zondag tegen zich in het harnas gejaagd door de regenboogvlag hijsen.
10 mei 14:39
Honderden demonstranten zijn zondag in het centrum van de Iraakse hoofdstad Bagdad bijeengekomen en eisen dat de nieuwe regering grote hervormingen gaat doorvoeren.
11 apr 9:23
De Verenigde Staten hebben een beloning uitgeloofd van 10 miljoen dollar voor informatie over Muhammad Kawtharani, een hoge militaire commandant van Hezbollah in Irak.
10 feb 19:24
Veel meer Amerikanen hebben letsel opgelopen bij een Iraanse raketaanval op een basis in Irak dan tot dusver bekend.
12 jan 18:21
Zeven raketten zijn zondag neergekomen op de Iraakse legerbasis Balad, waar ook Amerikaanse troepen zijn gestationeerd.
9 jan 9:50
Het is afgevaardigden van de Amerikaanse regering woensdag niet gelukt de Democraten in het Congres te overtuigen dat de omgebrachte Iraanse generaal Qasem Soleimani een "onmiddellijke dreiging" vormde voor de VS.
8 jan 20:16
De crisis tussen de Verenigde Staten en Iran is voorbij, volgens de Iraakse geestelijke Moqtada al-Sadr. De de-escalerende toespraken die leiders van Iran en de VS woensdag hielden, wijzen daar volgens hem op.
8 jan 13:19
Nederland veroordeelt de Iraanse raketaanvallen die in de nacht van dinsdag op woensdag zijn uitgevoerd op legerbases in Irak.
6 jan 22:06
Het Amerikaanse leger heeft Bagdad laten weten de troepen terug te trekken die in Irak zijn gelegerd om Daesh te bestrijden. De brief waar dat in zou staan, is ingezien door persbureaus Reuters en AFP.
6 jan 8:27
De nieuwe commandant van de Iraanse al-Quds-eenheid wil de Verenigde Staten verdrijven uit het Midden-Oosten.
5 jan 19:38
Honderdduizenden Iraniërs hebben zondag deelgenomen aan twee rouwstoeten voor de Iraanse generaal Qassem Soleimani, die vrijdag in Bagdad werd gedood door een Amerikaanse raketaanval.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi