Laatste nieuws over bagdad
1 t/m 20 (van 99 artikelen)
29 aug 22:15
De machtige sjiitische geestelijke Moqtada al-Sadr heeft maandagavond via zijn partijchef Hassan al-Athari op Twitter aangekondigd dat hij in hongerstaking gaat om de rust te herstellen in Irak.
29 aug 21:33
Ondanks het uitgaansverbod dat werd afgekondigd, is het ook in de avonduren onrustig gebleven in Bagdad. Opnieuw werd ook geweervuur gemeld.
3 jan 15:15
Twee gewapende drones zijn in Irak uit de lucht geschoten toen ze een basis naderden met troepen uit de VS.
21 nov 16:16
Voor een militaire rechtbank in de Iraanse hoofdstad Teheran is een proces begonnen tegen tien militairen die betrokken zouden zijn geweest bij het neerhalen van een Oekraïens vliegtuig begin vorig jaar.
7 nov 4:10
Het huis van premier Mustafa al-Kadhemi in Bagdad is in de nacht van zaterdag op zondag geraakt door een met explosieven geladen drone, meldt het Iraakse leger.
18:51
Franse militairen blijven in het kader van terreurbestrijding zo lang als nodig is in Irak, ongeacht of de VS beslissen zich terug te trekken.
18 apr 9:32
Delegaties uit Saoedi-Arabië en Iran hebben rechtstreeks met elkaar overlegd om de relatie tussen de regionale aartsrivalen te verbeteren.
8 mrt 14:44
Paus Franciscus heeft Irak weer verlaten. Hij stapte in hoofdstad Bagdad op het vliegtuig en arriveerde enkele uren later in Rome.
7 mrt 5:52
Irak houdt voortaan op 6 maart de 'Nationale Dag van Tolerantie en Coëxistentie', een feestdag waarop iedereen vrij heeft.
5 mrt 3:59
Paus Franciscus reist vrijdag naar Irak voor een historisch bezoek. Het land heeft nooit eerder een paus verwelkomd.
23 jan 15:56
De Iraakse Minister van Buitenlandse Zaken Fuad Hussein heeft Rabat gevraagd de ambassade in de Iraakse hoofdstad Bagdad weer te openen
21 jan 14:56
Twee zelfmoordaanslagen op een markt in het centrum van de Iraakse hoofdstad Bagdad hebben maandag aan zeker 32 mensen het leven gekost.
3 jan 11:03
Honderden Irakezen zijn zondag de straat opgegaan in Bagdad om de dood te herdenken van de machtige Iraanse generaal Qassem Soleimani en een Iraakse militieleider.
3 jan 5:58
Iran herdenkt deze week Qassem Soleimani, de generaal van de Revolutionaire Garde die ongeveer een jaar geleden met een raketaanval werd geliquideerd door de Verenigde Staten.
24 dec 6:08
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran woensdag gewaarschuwd en gezegd dat hij het land verantwoordelijk houdt voor eventuele toekomstige aanvallen op Amerikanen in Irak.
7 jul 14:53
De Iraanse generaal Qassem Soleimani is onwettig gedood tijdens een Amerikaanse droneaanval in januari in Irak.
26 jun 5:24
Het Iraakse leger heeft drie leiders van de door Iran gesteunde militie Kataib Hezbollah opgepakt. Dat hebben bronnen rond het leger bekendgemaakt.
6 jun 17:23
Irak heeft de OPEC laten weten met spoed een opzet te maken om de olieproductie geleidelijk te beperken tot die voldoet aan de quota.
19 mei 2:26
Een raket is in de nacht van maandag op dinsdag ingeslagen in de buurt van de Amerikaanse ambassade, in de groene zone van de Iraakse hoofdstad Bagdad.
17 mei 22:56
De vertegenwoordiging van Europese Unie in Bagdad heeft de Iraakse regering zondag tegen zich in het harnas gejaagd door de regenboogvlag hijsen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi