Laatste nieuws over barack obama
21 t/m 40 (van 140 artikelen)
16 mei 23:43
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft zaterdag in een online toespraak tot geslaagde studenten de aanpak van de coronacrisis in de VS gehekeld.
12 mei 14:11
De Amerikaanse president Donald Trump raakt niet uitgetwitterd over 'Obamagate'.
9 dec 21:58
Hoge Amerikaanse functionarissen schetsten jarenlang een te rooskleurig beeld van het conflict in Afghanistan.
10 jul 18:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft Iran nog meer strafmaatregelen in het vooruitzicht gesteld. "De sancties worden binnenkort substantieel opgevoerd", kondigde hij aan op Twitter.
16 mei 0:02
De Amerikaanse president Donald Trump voorspelt dat Iran op korte termijn alsnog naar de onderhandelingstafel komt. "Ik weet zeker dat Iran snel zal willen praten", schrijft hij op Twitter.
8 mei 22:48
De Amerikaanse president Donald Trump legt Iran meer sancties op. Die strafmaatregelen treffen belangrijke sectoren van de Iraanse economie.
29 apr 14:33
Oud-politieman Faris K. (37) is veroordeeld tot zeven maanden cel, omdat hij strikt geheime informatie over de beveiliging van politicus Geert Wilders met anderen heeft gedeeld. K. werkte bij de toenmalige Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB).
1 jan 13:55
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu heeft meegedeeld dat er door de aanslag op nachtclub Reina in Istanbul ten minste 39 doden zijn gevallen, 69 mensen liggen in het ziekenhuis.
25 nov 21:33
De Amerikaanse president Barack Obama geeft meer bevoegdheden aan de elite-eenheid die is belast met de strijd tegen het terrorisme.
19 okt 8:22
Jonge Amerikanen zijn zo ontevreden over de presidentskandidaten, dat ze in een peiling hebben aangegeven nog liever door een enorme meteoor te worden geraakt dan Trump of Clinton in het Witte Huis te zien.
16 aug 12:49
Vijftien gevangenen mogen de Guantanamo gevangenis verlaten. Ze worden naar de Verenigde Arabische Emiraten gestuurd.
13 aug 17:11
De herhaaldelijk in opspraak gekomen Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump staat op verlies in drie staten die mogelijk cruciaal zijn voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november.
11 aug 18:03
De Amerikaanse Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft opnieuw uitgehaald naar de Democratische tegenkandidaat Hilary Clinton.
12:34
De Amerikaanse president Barack Obama vindt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ongeschikt om te dienen als president.
21 jul 13:25
Een speechschrijfster van de Trump Organisation, het bedrijf van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft toegegeven verantwoordelijk te zijn voor het invoegen van passages in de toespraak van Trump's vrouw Melania op de Republikeinse Nationale Conventie maandagavond.
13 jul 13:09
President Barack Obama heeft dinsdag tijdens een herdenkingsplechtigheid in Dallas voor de vijf doodgeschoten agenten zijn waardering uitgesproken voor het werk van de Amerikaanse politie.
7 jul 14:49
Maya Soetoro-Ng, deze naam zal voor velen nietszeggend zijn en dat is volkomen logisch.
5 jul 13:19
Koning Mohammed VI heeft een boodschap met felicitaties gestuurd naar de Amerikaanse president Barack Obama.
25 jun 12:47
President Barack Obama en Facebook-baas Mark Zuckerberg hebben vrijdag opgeroepen tot meer steun voor startups.
14 jun 16:34
De Marokkaanse monarch Mohammed VI heeft een boodschap van medeleven en compassie gestuurd naar de Amerikaanse president Barack Obama.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi