Laatste nieuws over barack obama
21 t/m 40 (van 127 artikelen)
3 aug 12:34
De Amerikaanse president Barack Obama vindt de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump ongeschikt om te dienen als president.
21 jul 13:25
Een speechschrijfster van de Trump Organisation, het bedrijf van de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump, heeft toegegeven verantwoordelijk te zijn voor het invoegen van passages in de toespraak van Trump's vrouw Melania op de Republikeinse Nationale Conventie maandagavond.
13 jul 13:09
President Barack Obama heeft dinsdag tijdens een herdenkingsplechtigheid in Dallas voor de vijf doodgeschoten agenten zijn waardering uitgesproken voor het werk van de Amerikaanse politie.
7 jul 14:49
Maya Soetoro-Ng, deze naam zal voor velen nietszeggend zijn en dat is volkomen logisch.
5 jul 13:19
Koning Mohammed VI heeft een boodschap met felicitaties gestuurd naar de Amerikaanse president Barack Obama.
25 jun 12:47
President Barack Obama en Facebook-baas Mark Zuckerberg hebben vrijdag opgeroepen tot meer steun voor startups.
14 jun 16:34
De Marokkaanse monarch Mohammed VI heeft een boodschap van medeleven en compassie gestuurd naar de Amerikaanse president Barack Obama.
25 apr 12:15
De Amerikaanse president Barack Obama gaat 250 militairen naar Syrië sturen om te strijden tegen Daesh.
11 apr 17:15
Een gebrek aan planning voor na de val van Muammar Kaddhafi in Libië. Dat vindt Barack Obama de grootste vergissing die hij heeft begaan tijdens zijn presidentschap.
11 apr 11:42
Als het aan de directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ligt, wordt er nooit meer gebruikgemaakt van waterboarden.
21 mrt 17:36
George Clooney is geen fan van Donald Trump en die mening steekt de acteur niet onder stoelen of banken.
4 feb 11:29
De Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag "de onverdedigbare politieke retoriek gericht tegen moslims" veroordeeld.
2 jan 15:30
Rusland heeft de Verenigde Staten bestempeld als potentieel gevaarlijk voor de nationale veiligheid.
1 jan 12:23
Een aantal wereldleiders is waarschijnlijk gek. Dat liet de Amerikaanse president Barack Obama zich ontvallen in een interview met de Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld.
17 nov 7:33
De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag opnieuw uitgesloten dat de Verenigde Staten grondtroepen zullen inzetten in de strijd tegen Daesh in Syrië en Irak.
16 nov 8:28
Vijf Jemenitische gedetineerden zijn vanuit het Amerikaanse gevangenenkamp Guantánamo Bay op Cuba, overgebracht naar de Verenigde Arabische Emiraten.
10 nov 13:04
De Amerikaanse president Barack Obama zei dat ondanks de meningsverschillen over de nucleaire overeenkomst met Iran, de VS met Israël moeten samenwerken tegen terrorisme (de ironie) en bij het zoeken naar vrede met de Palestijnen.
9 okt 14:45
Het Amerikaanse ministerie van Defensie (Pentagon) doekt een project van 500 miljoen dollar (ruim 440 miljoen euro) voor het opleiden van Syrische rebellen op.
3 okt 14:17
De Russische en Iraanse steun aan het bewind van de Syrische president Bahar al-Assad leidt een moeras in.
23 jun 19:00
President Barack Obama heeft gisteravond in het Witte Huis een iftar gehouden wegens de islamitische vastenmaand Ramadan.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi