Laatste nieuws over barack obama
41 t/m 60 (van 140 artikelen)
25 apr 12:15
De Amerikaanse president Barack Obama gaat 250 militairen naar Syrië sturen om te strijden tegen Daesh.
11 apr 17:15
Een gebrek aan planning voor na de val van Muammar Kaddhafi in Libië. Dat vindt Barack Obama de grootste vergissing die hij heeft begaan tijdens zijn presidentschap.
11 apr 11:42
Als het aan de directeur van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA ligt, wordt er nooit meer gebruikgemaakt van waterboarden.
21 mrt 17:36
George Clooney is geen fan van Donald Trump en die mening steekt de acteur niet onder stoelen of banken.
4 feb 11:29
De Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag "de onverdedigbare politieke retoriek gericht tegen moslims" veroordeeld.
2 jan 15:30
Rusland heeft de Verenigde Staten bestempeld als potentieel gevaarlijk voor de nationale veiligheid.
1 jan 12:23
Een aantal wereldleiders is waarschijnlijk gek. Dat liet de Amerikaanse president Barack Obama zich ontvallen in een interview met de Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld.
17 nov 7:33
De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag opnieuw uitgesloten dat de Verenigde Staten grondtroepen zullen inzetten in de strijd tegen Daesh in Syrië en Irak.
16 nov 8:28
Vijf Jemenitische gedetineerden zijn vanuit het Amerikaanse gevangenenkamp Guantánamo Bay op Cuba, overgebracht naar de Verenigde Arabische Emiraten.
10 nov 13:04
De Amerikaanse president Barack Obama zei dat ondanks de meningsverschillen over de nucleaire overeenkomst met Iran, de VS met Israël moeten samenwerken tegen terrorisme (de ironie) en bij het zoeken naar vrede met de Palestijnen.
9 okt 14:45
Het Amerikaanse ministerie van Defensie (Pentagon) doekt een project van 500 miljoen dollar (ruim 440 miljoen euro) voor het opleiden van Syrische rebellen op.
3 okt 14:17
De Russische en Iraanse steun aan het bewind van de Syrische president Bahar al-Assad leidt een moeras in.
23 jun 19:00
President Barack Obama heeft gisteravond in het Witte Huis een iftar gehouden wegens de islamitische vastenmaand Ramadan.
23 jun 15:51
De Verenigde Staten hebben hun racistische verleden nog niet achter zich gelaten, zegt president Barack Obama maandag in een podcast.
27 mei 16:56
Felix Kiprono is een Keniaanse advocaat en wil graag met Malia Obama trouwen, niemand minder dan de dochter van de Amerikaanse president Barack Obama.
15 mei 13:02
De soennitische regeringen in de Perzische Golf kunnen blijven rekenen op de steun van de Verenigde Staten.
12:44
De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag gezegd dat er 'geen excuus' is voor de rellen in de stad Baltimore.
24 apr 22:00
Sara Omar, de oma van de Amerikaanse president Barack Obama, is ondanks haar leeftijd actief met het praktiseren van haar geloof.
24 apr 14:00
De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor de dood van een Amerikaanse en een Italiaanse gijzelaar bij een Amerikaanse antiterreuroperatie eerder dit jaar.
24 apr 12:43
De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag zijn solidariteit betuigd met de Armeniërs.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi