Laatste nieuws over barack obama
41 t/m 60 (van 127 artikelen)
23 jun 15:51
De Verenigde Staten hebben hun racistische verleden nog niet achter zich gelaten, zegt president Barack Obama maandag in een podcast.
27 mei 16:56
Felix Kiprono is een Keniaanse advocaat en wil graag met Malia Obama trouwen, niemand minder dan de dochter van de Amerikaanse president Barack Obama.
15 mei 13:02
De soennitische regeringen in de Perzische Golf kunnen blijven rekenen op de steun van de Verenigde Staten.
29 apr 12:44
De Amerikaanse president Barack Obama heeft dinsdag gezegd dat er 'geen excuus' is voor de rellen in de stad Baltimore.
24 apr 22:00
Sara Omar, de oma van de Amerikaanse president Barack Obama, is ondanks haar leeftijd actief met het praktiseren van haar geloof.
24 apr 14:00
De Amerikaanse president Barack Obama heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor de dood van een Amerikaanse en een Italiaanse gijzelaar bij een Amerikaanse antiterreuroperatie eerder dit jaar.
24 apr 12:43
De Amerikaanse president Barack Obama heeft donderdag zijn solidariteit betuigd met de Armeniërs.
13:41
De Verenigde Staten hebben Nederland gevraagd twee gedetineerden uit de omstreden gevangenis Guantanamo Bay op te vangen.
17 mrt 15:30
De president van de Verenigde Staten, Barack Obama, heeft toegegeven dat zijn land schuldig is aan de ellende die zich nu afspeelt in Syrië en Irak.
14 feb 17:10
De Amerikaanse president Barack Obama heeft gisteren dan eindelijk gereageerd op de moord op Deah Shaddy Barakat, Yusor Mohammad en Razan Mohammad.
13 feb 12:20
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de Amerikaanse president Barack Obama op de vingers getikt omdat hij niets heeft gezegd over de moord op drie jonge moslims in de Amerikaanse staat North Carolina.
30 jan 16:56
De machtigste man ter wereld of niet: als de tijd voor het gebed aanbreekt laat je hem 'gewoon' even wachten.
21 jan 18:59
De Verenigde Staten willen het wereldtoneel domineren en verwachten dat iedereen voor hen buigt.
13 nov 14:04
Een Syrisch-Koerdische vrouw heeft een wel hele opmerkelijke naam bedacht voor haar pasgeboren zoon. Ze noemde hem namelijk Obama, als dank voor de luchtaanvallen tegen Daesh.
29 sep 12:55
De Amerikaanse president Barack Obama zegt dat de Verenigde Staten het risico dat extremisten de groep Daesh wilden oprichten hebben onderschat.
11 sep 19:45
Amerikanen hebben donderdag herdacht dat het precies dertien jaar geleden is dat de Verenigde Staten werden getroffen door omvangrijke aanslagen.
1 jul 21:16
Wereldleiders als David Cameron en Barack Obama maken er een gewoonte van om moslims een fijne en gezegende ramadan toe te wensen.
24 mrt 14:04
De Amerikaanse president Barack Obama is evenals tientallen andere wereldleiders in Nederland om de nucleaire top bij te wonen.
24 mrt 12:28
De Amerikaanse president Barack Obama heeft maandag tijdens een bliksembezoek aan het Rijksmuseum in Amsterdam lof geuit voor de Nederlandse rol op het wereldtoneel.
12 mrt 18:12
De komst van Obama als eerste donkere president zou veel verandering in de Verenigde Staten moeten brengen,
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi