Laatste nieuws over barcelona
1 t/m 20 (van 354 artikelen)
13 okt 17:45
Honderden artsen bij publieke zorgcentra in de Spaanse regio Catalonië zijn dinsdag in staking gegaan.
11 okt 17:27
De noordelijke Spaanse grensregio's Catalonië en Navarra komen met nieuwe maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
19 aug 17:42
Spanje telt een recordaantal nieuwe coronabesmettingen sinds het einde van de strikte coronamaatregelen eind juni.
9 aug 22:50
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor een aantal gebieden in Spanje aangepast.
29 jul 17:25
De Catalaanse regering versoepelt weer de strenge maatregelen in een regio ten westen van Barcelona die gold als het centrum van een nieuwe uitbraak van het coronavirus in Catalonië.
27 jul 21:17
Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies voor Barcelona en haar voorsteden aangepast van code geel naar oranje.
20 jul 15:53
Het is heel goed mogelijk dat Frankrijk de grens met Spanje sluit als antwoord op het stijgende aantal coronabesmettingen in met name Catalonië.
17 jul 13:24
Theaters, bioscopen, sportcentra, zwembaden en discotheken gaan in de metropool Barcelona weer dicht om een nieuwe verspreiding van het gevreesde coronavirus tegen te gaan.
9 jul 10:56
In navolging van de Spaanse regio Catalonië heeft de regering van de Balearen, waar de eilanden Ibiza en Mallorca onder vallen, besloten het dragen van mondkapjes in openbare ruimten algemeen verplicht te stellen.
8 jul 13:45
De Spaanse regio Catalonië voert met ingang van donderdag een algemene maskerplicht in uit vrees voor een nieuwe verspreiding van het coronavirus.
5 jul 15:29
In de Spaanse noordwestelijke regio Galicië zijn zondag 70. 000 mensen in lockdown geplaatst, uit angst voor een nieuwe uitbraak van het coronavirus.
25 mei 17:59
Het was maandag druk op de terrassen en in de parken van Madrid. Veel Spanjaarden besloten direct gebruik te maken van deze vrijheid nu dat weer is toegestaan.
23 mei 14:59
Duizenden auto's en motoren zijn zaterdag toeterend en met vlaggen in colonne door de Spaanse hoofdstad Madrid gereden in een demonstratie tegen de lockdownmaatregelen van de regering tegen het coronavirus.
18:38
De coronalockdowns in de Spaanse steden Madrid en Barcelona worden vanaf maandag deels opgeheven. Dat hebben de Spaanse autoriteiten vrijdag bekendgemaakt.
12 mei 12:17
De Spaanse regering heeft een quarantaine van twee weken bevolen voor alle reizigers die vanaf 15 mei naar het land komen.
8 mei 11:03
De Spaanse politie heeft in Barcelona een Marokkaanse man opgepakt die plannen zou hebben gesmeed om een terreuraanslag te plegen.
2 mei 12:20
Vele duizenden Spanjaarden zijn zaterdag naar buiten gegaan om te fietsen, hardlopen of een andere sport te beoefenen.
7 mrt 10:21
Voormalig Braziliaans topvoetballer Ronaldinho is in Paraguay gearresteerd omdat hij het land probeerde binnen te komen met een vals paspoort.
23 nov 13:40
Een treffer om in te lijsten en tevens de 1-0 voor de hekkensluiter van La Liga, Youssef En-Nesyri doet het voor CD Leganès!
11 nov 18:32
De Spaanse supercup wordt in januari 2020 gespeeld in Saoedi-Arabië.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi