Laatste nieuws over bedreiging
1 t/m 20 (van 113 artikelen)
25 sep 17:28
De Nederlandse politie heeft op verzoek van België een vierde verdachte aangehouden voor de verijdelde ontvoering van de Belgische minister van Justitie Vincent Van Quickenborne.
25 sep 10:30
De Belgische veiligheidsdiensten hebben de ontvoering verijdeld van de Belgische minister van Justitie, Vincent Van Quickenborne.
24 sep 22:03
De Belgische politie is op zoek naar een vierde verdachte in de zaak van de bedreiging van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne, melden Belgische media.
24 sep 16:27
Op verzoek van de Belgische autoriteiten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag drie Nederlanders aangehouden vanwege ernstige bedreigingen aan het adres van de Belgische minister Vincent Van Quickenborne (Justitie).
1 aug 12:23
De Amsterdamse politie kan vanwege privacyredenen niets zeggen over de vermeende bedreigingen vanuit het criminele circuit aan Ajax-voetballer Mohamed Ihattaren.
5 jul 21:39
Agenten van de grenspolitie die dienst hadden tijdens de massale grensbestorming eind vorige maand werden omsingeld en geslagen door migranten.
30 nov 12:32
Bij het Team Bedreigde Politici van de politie-eenheid Den Haag is vorig jaar 600 keer een melding gedaan van mogelijke bedreiging van politici, een flinke stijging ten opzichte van de 393 gevallen in 2019.
14 sep 14:03
De politie in Agadir heeft maandag een man opgepakt nadat hij twee apotheekmedewerkers bedreigde met een vuurwapen.
2 jul 15:42
De 19-jarige Oguz Ö., die schrijfster Lale Gül met de dood zou hebben bedreigd, is volgens het OM geradicaliseerd.
9 jun 14:20
De officier van justitie had in de rechtbank in Rotterdam een celstraf van twee maanden geëist.
8 jun 12:54
De politie in Wolverhampton in het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft maandag twee tieners gearresteerd nadat er afgelopen weekend beelden verschenen van een racistische aanval op een moslimgezin.
8 jun 11:21
Journalistenvakbond NVJ heeft een flink aantal dreigmails ontvangen na een Twitterbericht van PVV-leider Geert Wilders, die alle journalisten (uitzonderingen daargelaten) "tuig van de richel" noemt.
2 apr 13:37
De 23-jarige auteur Lale Gül is "enorm opgelucht" dat er een man is aangehouden die haar online zou hebben bedreigd.
1 apr 17:22
De politie heeft een 19-jarige man uit Noord-Brabant opgepakt vanwege het online bedreigen van een 23-jarige vrouwelijke auteur uit Amsterdam.
25 mrt 2:12
VN: Saudische doodsbedreigingen tegen onderzoeker zaak-Khashoggi
23 mrt 13:15
Het gerechtshof in Den Bosch heeft dinsdag een 63-jarige man uit Hoensbroek veroordeeld tot drie maanden gevangenisstraf wegens het uiten van dreigementen tegen Geert Wilders.
9 feb 21:40
De Marokkaanse zangeres Sanaa Mohamed is dinsdag in Koeweit gearresteerd
9 feb 19:49
Zangeres Sanaa Mohamed is naar verluidt het doelwit van doodsbedreigingen na de lancering van haar duet met de Israëlische zanger Elkana Marziano.
22 dec 17:19
Ernstige bedreigingen en verwensingen richting tv-presentatrice Fidan Ekiz op social media hebben geleid tot een aanhouding, meldt de politie.
7 dec 15:52
Een man uit Urk is zondag opgepakt omdat hij burgemeester Cees van den Bos van Urk op sociale media had bedreigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi