Laatste nieuws over bedreiging
1 t/m 20 (van 93 artikelen)
17 nov 15:05
DENK-leider Farid Azarkan wordt bedreigd naar aanleiding van zijn uitspraken tijdens een Kamerdebat over de onthoofde leraar Samuel Paty in Frankrijk.
9 nov 14:59
De beelden van een man die in een video op een foto van het gezicht van PVV-leider Geert Wilders schiet, laten zien "hoe heftig de bedreigingen zijn" aan het adres van de politicus.
9 nov 13:22
De politie heeft de verdachten die in het weekeinde zijn opgepakt in het onderzoek naar bedreigingen op het Emmauscollege in Rotterdam weer vrijgelaten.
5 nov 14:23
Imam Yassin Elforkani houdt voorlopig geen vrijdagpreek in de Blauwe Moskee in Amsterdam.
28 okt 15:56
Meerdere Islamitische gebedshuizen in Frankrijk zijn het doelwit van doodsbedreigingen, intimidatie en beledigende berichten jegens moslims.
22 okt 21:42
In de Franse steden Bordeaux en Béziers worden moskeeën vanaf vandaag beschermd door de politie.
13 okt 19:20
Een 29-jarige verdachte uit Heemskerk die misdaadjournalist John van den Heuvel met de dood zou hebben bedreigd, kan daarvoor niet worden vervolgd door het OM.
15 jun 21:47
De Italiaanse politie heeft vrijdag een man gearresteerd die in een winkelcentrum in het Italiaanse Bologna twee gesluierde Marokkaanse vrouwen bedreigde.
1 mei 15:50
Zender FunX en dj Morad El Ouakili hebben aangifte gedaan nadat de radiomaker online met de dood was bedreigd.
1 mei 11:35
Morad El Ouakili, die dagelijks op NPO Radio 1 het praatprogramma Gaan! presenteert, is met de dood bedreigd omdat hij tijdens een programma op zender FunX "muziek draaide tijdens de ramadan".
14 apr 16:54
De jongen van vijftien die maandag is aangehouden voor het beledigen van een homokoppel in Amsterdam is weer thuis.
14 apr 10:41
De jongen van 15 die is aangehouden voor het beledigen van een homokoppel in Amsterdam zit dinsdag nog vast.
18 nov 15:32
De politie heeft maandag een 30-jarige Amsterdammer opgepakt die schrijver en columnist Özcan Akyol via Twitter met de dood bedreigde. Het huis van de man is doorzocht.
22 okt 16:06
PVV'er Geert Wilders is van plan om dinsdag naar de extra beveiligde rechtbank op Schiphol te gaan. Dan speelt de zaak van de man die ervan verdacht wordt dat hij een terroristische aanslag wilde plegen op de politicus.
2 jul 18:03
Het Openbaar Ministerie (OM) in Maastricht gaat in hoger beroep tegen de vrijspraak van een 61-jarige Heerlenaar die Geert Wilders had bedreigd. De rechtbank sprak Dirk J.
28 jun 11:03
De rechtbank in Maastricht heeft vrijdag een 61-jarige Heerlenaar vrijgesproken van het bedreigen van Geert Wilders. Het Openbaar Ministerie (OM) had vier jaar cel tegen de man geëist.
20 jun 16:57
Het Openbaar Ministerie (OM) heeft donderdag voor de rechtbank in Maastricht vier jaar cel geëist tegen een 61-jarige Heerlenaar wegens het voorbereiden van moord op PVV-leider Geert Wilders.
12 jun 17:03
De man die wordt verdacht van het bedreigen van Geert Wilders op 9 maart in Heerlen, staat daarvoor volgende week donderdag voor de rechtbank in Maastricht terecht.
20 apr 15:02
Voor de tweede keer was Ali Bouakili, woordvoerder van de Nasr Moskee in Amsterdam-Oost, het doelwit van ernstige bedreiging.
16:13
In Agadir is een student aangehouden die er van wordt verdacht de Franse vice-consul te hebben bedreigd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi