Laatste nieuws over beiroet
1 t/m 20 (van 100 artikelen)
14 okt 19:28
De Libanese premier Najib Mikati heeft voor vrijdag een dag van rouw aangekondigd nadat bij protesten in de hoofdstad Beiroet zes sjiieten door onbekenden waren doodgeschoten.
14 okt 14:27
In de Libanese hoofdstad Beiroet zijn zes mensen doodgeschoten bij een protest tegen de rechter die onderzoek doet naar de havenexplosie van vorig jaar.
4 aug 22:03
Precies een jaar na de verwoestende mega-explosie in de haven van Beiroet heeft een internationale donorconferentie voor de noodlijdende bevolking van Libanon ruim 310 miljoen euro opgeleverd.
4 aug 11:49
Inwoners van de Libanese hoofdstad Beiroet staan woensdag stil bij de explosie die precies een jaar geleden aan ruim 200 mensen het leven heeft gekost.
4 aug 8:04
Nederland maakt eenmalig 10 miljoen euro extra vrij om Libanon te helpen bij de nasleep van de grote explosie in Beiroet.
20 mei 14:56
Woedende menigtes hebben zich in Libanon gekeerd tegen aanhangers van de Syrische president Bashar al-Assad.
19 apr 20:40
Twee militaire vliegtuigen zijn zondag aangekomen in de Libanese hoofdstad Beiroet met aan boord humanitaire hulp uit Marokko
2 apr 21:50
Duitsland gaat de Libanese autoriteiten naar verluidt een miljardenvoorstel doen om de haven van Beiroet weer op te bouwen.
11 dec 11:58
Het door de VN gesteunde Libanon-Tribunaal (TSL) in Leidschendam heeft een nog steeds voortvluchtige Libanees tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens de moord op de Libanese ex-premier en miljardair Rafik Hariri.
2 dec 20:07
Het kabinet trekt 20 miljoen extra uit om vluchtelingen in Libanon en arme Libanezen te ondersteunen.
30 nov 22:22
Israëlische gevechtsvliegtuigen hebben maandag het Libanese luchtruim geschonden door over de hoofdstad Beiroet en verschillende andere delen van het land te vliegen.
21 nov 12:28
Meer dan zestig gevangenen zijn zaterdag uit een Libanese gevangenis ontsnapt.
26 okt 18:11
De humanitaire hulpmissie van het militaire veldhospitaal van Marokko dat begin augustus naar Libanon afreisde komt ten einde
22 okt 13:31
De Libanese oud-premier Saad Hariri is door president Michel Aoun uitgekozen om een nieuwe regering te vormen.
10 okt 0:54
Zeker vier mensen zijn vrijdagavond omgekomen door een ontploffing en brand in een brandstofdepot in een dichtbevolkte wijk in Beiroet.
27 sep 20:50
De Franse president Emmanuel Macron heeft de Libanese leiders beticht van "collectief verraad" door het mislukken van de vorming van een nieuwe regering na de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
10 sep 17:47
In het havengebied van Beiroet is donderdag brand uitgebroken in een opslagplaats voor autobanden en olie.
5 sep 13:56
In Libanon vervliegt de hoop dat een maand na de verwoestende havenramp nog iemand levend onder het puin ligt in de buurt Gemmayzeh.
3 sep 21:51
Turkije heeft zich donderdag kritisch uitgelaten over de Franse president Emmanuel Macron vanwege zijn "respectloze" gedrag jegens een Franse journalist
3 sep 19:14
Het Libanese leger heeft bij de ingang van de haven van Beiroet een grote hoeveelheid van het explosieve ammoniumnitraat ontdekt.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi