Laatste nieuws over beiroet
81 t/m 100 (van 102 artikelen)
7 jun 3:33
Tijdens het eerste grote anti-regeringsprotest in Libanon in weken zijn volgens het Libanese Rode Kruis 48 mensen gewond geraakt. Elf demonstranten zijn naar het ziekenhuis gebracht.
22 jan 9:17
Libanon heeft een nieuwe regering die wordt geleid door premier Hassan Diab. De vorming van het kabinet komt in een roerige periode met protesten en rellen in de hoofdstad Beiroet.
9 sep 8:21
In Libanon heeft Hezbollah naar eigen zeggen een Israëlische militaire drone vernietigd. Dat is gebeurd in de plaats Ramyah in het zuiden van Libanon, meldt het televisiestation AL-Manar.
27 aug 8:11
De twee drones van Israël die zijn neergestort in de Libanese hoofdstad Beiroet bevatten explosieven. Dat zegt de Libanese beweging Hezbollah nadat experts een van de twee drones heeft onderzocht.
26 aug 22:52
De president van Libanon heeft woedend gereageerd op een incident met drones bij hoofdstad Beiroet. Staatshoofd Michel Aoun sprak in een ontmoeting met VN-gezant Jan Kubis van een oorlogsverklaring.
26 aug 8:14
Israël heeft maandagmorgen luchtaanvallen uitgevoerd op stellingen van een Palestijnse verzetsbeweging in Libanon, vlak bij de grens met Syrië.
25 aug 20:22
De Israëlische drones die in de nacht van zaterdag op zondag zijn neergestort in Libanese hoofdstad Beiroet zijn niet neergehaald door Hezbollah, zegt Sayyed Hassan Nasrallah, de leider van de Libanese beweging.
25 aug 11:08
Een Israëlische drone is in de nacht van zaterdag op zondag neergestort in een door Hezbollah gedomineerde voorstad in het zuiden van de Libanese hoofdstad Beiroet.
4 jul 14:25
De 24-jarige Sofia won tijdens het Arab Next Top Model in Beiroet de titel van 52 andere kandidaten.
10 dec 19:03
Libanese ordetroepen hebben zondag traangas en waterkanonnen ingezet tegen betogers bij de Amerikaanse ambassade in Beiroet.
22 jan 13:24
Libanese veiligheidstroepen hebben een zware terroristische aanslag in de hoofdstad Beiroet verhinderd. Ze arresteerden zaterdagavond in een vol restaurant een man voordat hij een explosievengordel kon ontsteken.
13 sep 12:52
Het Syrische leger beweert dinsdag een Israëlisch gevechtsvliegtuig en een drone uit de lucht te hebben geschoten.
26 mei 17:30
Hind Sdassi is gekroond tot Miss Maghreb 2016 tijdens een ceremonie in Beiroet in Libanon.
24 nov 7:00
Bezoekers van Morocco Mall hebben gistermiddag het shoppen abrupt moeten staken na een alarmmelding.
23 nov 15:36
Een groep Marokkanen heeft op Facebook opgeroepen om over de hele wereld de 'couscous van broederschap' in te voeren.
13 nov 23:05
Marokko heeft zich in een verklaring uitgesproken over de terreuraanslagen in de wijk Bir Hassan in het zuidelijke deel van Beiroet.
9 nov 22:00
Hardloopster Kaltoum Bouasria heeft de International Beiroet Marathon voor vrouwen gewonnen.
26 okt 13:00
De Libanese autoriteiten hebben op de internationale luchthaven van Beiroet twee ton drugs gevonden aan boord van een privévliegtuig.
17 sep 22:34
Het is vrijwel uitgesloten dat de zeker vijftien kinderen die dinsdag stierven in Syrië zijn overleden door een vaccinatie tegen de mazelen die over de houdbaarheidsdatum was.
2 jan 21:07
Een zuidelijke voorstad van de Libanese hoofdstad Beiroet is donderdag opgeschrikt door een krachtige explosie.
<< < 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi