Laatste nieuws over belastingdienst
41 t/m 60 (van 131 artikelen)
20 jan 3:42
In een debat dat tot na middernacht doorging heeft de Tweede Kamer, na flinke kritiek op het kabinet, ook zelf het boetekleed aangetrokken over zijn rol in de toeslagenaffaire.
19 jan 19:42
Minister-president Mark Rutte voelt zich "uiteraard altijd direct verantwoordelijk" voor alles wat er onder zijn bewind gebeurt, dus ook voor de toeslagenaffaire waar zijn derde kabinet vorige week over viel.
19 jan 17:06
Kamerleden van verschillende partijen willen dat premier Mark Rutte nadrukkelijker kijkt naar zijn eigen rol in de toeslagenaffaire.
18 jan 21:34
Advocaat Vasco Groeneveld zegt dat zijn cliënten die zijn getroffen door de toeslagenaffaire blij zijn met het kwijtschelden van de overheidsschulden
18 jan 19:23
Alle schulden die gedupeerde ouders uit de toeslagenaffaire hebben bij overheidsinstanties zoals de Belastingdienst en bij Toeslagen, worden kwijtgescholden.
18 jan 18:04
De Belastingdienst moet afzien van alle vorderingen op gedupeerden van de kindertoeslagaffaire.
15 jan 16:22
Advocaat Vasco Groeneveld laat weten dat zijn cliënten blij zijn met het aftreden van het kabinet vrijdag.
15 jan 13:47
Het kabinet treedt af vanwege het snoeiharde rapport over de toeslagenaffaire. Een bron binnen de coalitie meldt dat aan het ANP.
14 jan 18:34
De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is niet in de race om de opvolger te worden van de donderdag afgetreden PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
14 jan 16:15
De kans dat het kabinet aftreedt, is met het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA alleen maar toegenomen.
14 jan 15:28
Het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA is "vreselijk, onnodig en onterecht", zegt Kamervoorzitter Khadija Arib, tevens nummer twee op de lijst van de partij.
14 jan 11:36
Lodewijk Asscher trekt zich terug als lijsttrekker voor de PvdA. De fractievoorzitter in de Tweede Kamer zegt dat in een videoboodschap op Facebook.
13 jan 15:03
De meeste kiezers vinden dat het kabinet mag aanblijven na de toeslagenaffaire. Maar er moeten volgens een groot deel wel consequenties zijn voor bepaalde ambtenaren of ministers.
13 jan 0:22
Het kabinet spreekt vrijdag verder over de affaire met de kinderopvangtoeslag, en bespreekt dan ook de mogelijke politieke gevolgen.
12 jan 17:32
De motie van wantrouwen die het kabinet voor zijn kiezen krijgt als het zelf niet tot aftreden besluit, kan op brede steun in de oppositie rekenen.
12 jan 11:42
Advocaat Vasco Groeneveld heeft dinsdag namens twintig gedupeerden in de kindertoeslagaffaire aangifte gedaan tegen vijf (oud-)bewindslieden
9 jan 15:57
Een groep PvdA'ers, onder wie een aantal prominente leden, steunt het lijsttrekkerschap van Lodewijk Asscher, ondanks zijn rol in de affaire met de kinderopvangtoeslag.
8 jan 15:12
Diverse advocaten zijn namens hen een zogeheten artikel 12-procedure begonnen.
7 jan 20:02
PvdA-leider Lodewijk Asscher ligt onder vuur bij een deel van de achterban.
7 jan 13:28
Het Openbaar Ministerie gaat geen strafrechtelijk onderzoek instellen naar de Belastingdienst en zijn ambtenaren in verband met de kinderopvangtoeslagaffaire.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi