Laatste nieuws over belgie
1 t/m 20 (van 1021 artikelen)
28 jul 17:28
Nederlandse vakantiegangers hoeven niet te vrezen dat ze België niet binnen mogen of ondanks een geldig coronacertificaat in quarantaine moeten vanwege de hoge coronabesmettingsgraad in hun regio.
24 jul 17:19
Op diverse Europese snelwegen stonden zaterdag lange vakantiefiles, vooral van noord naar zuid.
16 jul 17:42
Nederlanders die naar België reizen en niet volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus, moeten een negatieve coronatest kunnen laten zien.
15 jul 16:24
Veel internationale media besteden aandacht aan het overlijden van misdaadverslaggever Peter R. de Vries.
11 jul 16:38
De Belgische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke heeft "absoluut geen zin om in een Nederlands jojobeleid terecht te komen".
11 jul 4:26
Een 90-jarige vrouw uit België die eerder stierf aan het coronavirus was tegelijkertijd besmet met zowel de Alfa- als de Beta-variant, hebben Belgische onderzoekers zondag bekendgemaakt.
5 jul 11:53
De Delta-variant van het coronavirus heeft nu ook in België de overhand. De zorgen over de mutant groeien.
3 jul 2:49
In het centrum van Brussel zijn vrijdagavond rellen geweest na de uitschakeling van het Belgische voetbalelftal op het EK, melden Belgische media.
26 jun 8:54
Het aantal coronapatiënten in Belgische ziekenhuizen heeft het laagste punt bereikt sinds september.
23 jun 9:42
Nederlanders kunnen met ingang van donderdag weer op vakantie naar Frankrijk, Griekenland en België.
22 jun 17:03
Facebook heeft een steunbetuiging van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken aan het adres van vrienden en familie van Jürgen Conings verwijderd.
22 jun 16:12
De Spaanse regering heeft gratie verleend aan negen Catalaanse leiders die in de cel zitten vanwege de mislukte afscheiding van Catalonië.
22 jun 4:29
De Raad van Europa heeft Spanje maandag opgeroepen af te zien van verzoeken tot uitlevering van naar het buitenland gevluchte Catalaanse politici
21 jun 17:04
De zondag gevonden extreem rechtse Belgische militair Jürgen Conings is naar schatting een week tot vier weken geleden overleden.
20 jun 13:59
In de zoektocht naar de weken geleden verdwenen en voortvluchtige Belgische militair Jürgen Conings is een lichaam gevonden, melden Belgische media.
19 jun 17:51
Het dodental door het instorten van een gebouw in Antwerpen is gestegen naar vijf.
19 jun 2:06
Zeker één persoon is in het Belgische Antwerpen om het leven gekomen door het instorten van een bouwsteiger en een deel van een school in aanbouw.
6 jun 15:55
De Nederlandse Daesh-vrouw die zaterdag is opgehaald uit Syrië wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.
5 jun 9:18
Het dodental door de uitbraak van het coronavirus in België steeg zaterdag tot 25.014. Dat meldt gezondheidsinstituut Sciensano.
4 jun 18:53
Alleen reizigers die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus ontsnappen komende zomer in België aan quarantaine en een coronatest.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi