Laatste nieuws over benjamin netanyahu
121 t/m 140 (van 161 artikelen)
5 mei 22:33
Na een van de grootste geweldsexplosies van de laatste jaren in de Gazastrook, pleitte Hamasleider Ismail Hanija zondagavond voor een staakt-het-vuren. Hij zei daarbij ook, dat een wapenstilstand alleen mogelijk is als ook Israël zich daarvoor inzet.
10 apr 8:56
Benjamin Netanyahu is op weg naar de zege bij de parlementsverkiezingen van Israël.
20 jun 15:02
Israël is begonnen met de bouw van een nieuwe illegale nederzetting op de Westelijke Jordaanoever.
22 mei 15:12
De Amerikaanse president Donald Trump is aangekomen in Israël.
12 jan 14:45
De gesprekken over het vredesproces in het Midden-Oosten van komende zondag zijn "doorgestoken kaart".
23 sep 13:12
Zionistan en Palestina hebben zich donderdag in New York voor de Verenigde Naties bereid verklaard weer met elkaar in overleg te treden.
22 sep 16:37
De zionistische premier Benjamin Netanyahu heeft zijn zorgen geuit over de joodse feestdagen van 'Hayloula' en de viering ervan in Marokko.
7 sep 12:46
Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu heeft de uitgestoken hand van de bezoekende Israëlische premier Benjamin Netanyahu woensdag niet geschud.
7 sep 12:31
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu, bekend om de liters kinderbloed die aan zijn handen kleven, wilde maandag tijdens een gesprek met premier Mark Rutte een ding duidelijk maken: Israël wil Nederland en Europa graag helpen in de strijd tegen 'islamitisch' terrorisme.
6 sep 17:45
Het voor vrijdag afgesproken onderhoud tussen de Palestijnse president Mahmoud Abbas en de zionistische premier Benjamin Netanyahu gaat niet door.
6 sep 13:06
De Palestijnse president Mahmoud Abbas heeft maandag bevestigd dat hij bereid is zonder voorwaarden vooraf met de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in gesprek te gaan.
2 sep 11:26
De premier van de zionistenstaat Israël Benjamin Netanyahu is op 6 en 7 september in Nederland.
2 jul 19:05
De zionistische onderdrukkingsstaat Israël maakt voortaan minder belastinggeld dat zij namens de Palestijnse autoriteiten heeft geïnd aan hen over.
30 nov 12:05
Israël schort de contacten met instellingen van de Europese Unie die betrokken zijn bij het vredesproces met de Palestijnen op.
10 nov 13:04
De Amerikaanse president Barack Obama zei dat ondanks de meningsverschillen over de nucleaire overeenkomst met Iran, de VS met Israël moeten samenwerken tegen terrorisme (de ironie) en bij het zoeken naar vrede met de Palestijnen.
21 okt 14:14
Zionistenpremier Benjamin Netanyahu weet het helemaal zeker: Adolf Hitler was helemaal niet van plan om joden uit te roeien, maar wilde ze alleen het land uit hebben.
21 sep 12:55
De Israëlische politie heeft nieuwe schietinstructies in het geval dat Palestijnse jongeren met stenen gooien.
11 sep 16:25
Over 25 jaar bestaat Israël niet meer. Dat heeft de hoogste leider van Iran, ayatollah Ali Khamenei, in een toespraak gezegd, meldden Iraanse staatsmedia donderdag.
19 mrt 15:08
De regering van de Amerikaanse president Barack Obama heeft woensdag felle kritiek geuit op de partij van de Israëlische zionistenbaas Benjamin Netanyahu.
16 mrt 18:41
Er komt geen Palestijnse staat als de Israëlische premier Benjamin Netanyahu wordt herkozen.
<< < 5 6 7 8 9 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi