Laatste nieuws over benkirane
61 t/m 80 (van 190 artikelen)
29 mrt 15:41
Koning Mohammed VI heeft bevolen premier Abdelilah Benkirane 24-uur per dag te beveiligen.
18 mrt 19:05
De Marokkaanse premier heeft voor het eerst gereageerd op de schadelijke uitlatingen van VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon.
11 mrt 12:15
Islamitische landen hebben in Saudi-Arabië deelgenomen aan een gezamenlijke militaire training genaamd 'Noordelijke Donder'.
23 feb 15:35
Marokko heeft onderwijs al jaren hoog in het vaandel staan en richt zich daarbij ook op de ongeletterdheid in het land.
17 feb 16:00
Tijdens een bijeenkomst van de Partij voor Rechtvaardigheid en Ontwikkeling in Rabat heeft Abdelilah Benkirane uitgehaald naar seculiere Marokkanen en hun ideeën.
4 feb 16:23
De Marokkaanse regering heeft een gigantisch budget vrijgemaakt voor investeringen in het huidig jaar.
13 jan 15:45
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane staat bekend om zijn scherpe en humoristische opmerkingen. Een nieuw moment van humor gaat opnieuw rond in Marokko.
17 dec 19:40
Marokko staat in de lijst van landen die het meest stabiel zijn op politiek- en veiligheidsgebied.
12 nov 20:00
Marokkaanse Kamerleden hebben tegenover voorzitter Rachid Talbi Alami geklaagd over hun werkomstandigheden.
27 okt 7:45
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft tijdens een partijbijeenkomst met een serieuze ondertoon een grapje gemaakt over het huwelijk.
7 sep 17:01
Abdelilah Benkirane - de premier van Marokko - is hot! Na de klinkende overwinning in de gemeenteraadsverkiezingen van de grootste steden is zijn populariteit gestegen.
26 aug 20:37
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft zijn aanhangers en veel tegenstanders geschokt door opmerkelijk openhartig te zijn.
18:47
Abdelilah Benkirane is de premier van Marokko en sprak over de onbegrijpelijke rijkdom bij sommige collega's.
12 jul 18:54
De autoriteit op het gebied van audiovisuele communicatie in Marokko (HACA) heeft geweigerd om 2M te straffen voor het uitzenden van het JLO-concert dat later zoveel stof deed opwaaien.
3 jul 19:13
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft gereageerd op de schokkende mishandeling van een homoseksuele man in Fes.
8 jun 16:07
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft een onderzoek gelast naar een tv-registratie van een concert dat Jennifer Lopez eind mei in de Marokkaanse hoofdstad Rabat heeft gegeven.
15 mei 17:31
In een interview met Ahmed Mansour op Al Jazeera heeft Abdelilah Benkirane enkele duidelijke uitspraken gedaan over de machtsverdeling in Marokko.
23 apr 19:34
Premier Abdelilah Benkirane is op z'n zachtst gezegd niet blij met de romance tussen twee onderministers van zijn Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling (PJD).
7 apr 18:13
De koning van Marokko is helemaal klaar met enkele slecht presterende ministers. Daarom voert hij binnenkort een schoonmaak uit.
7 apr 17:11
Hamid Chabat, secretaris-generaal van de Istiqlal partij, is zondag in Errachidia een brug te ver gegaan door een opmerkelijke vraag te stellen tijdens een bijeenkomst.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi