Laatste nieuws over benny gantz
1 t/m 20 (van 30 artikelen)
25 sep 18:19
In Israël geldt vanaf vrijdag een verder aangescherpte lockdown vanwege oplopende aantallen coronabesmettingen.
3 sep 17:12
Israël heeft woensdag besloten om de stoffelijke resten van Palestijnen die zijn gedood in botsingen met Israëlische bezettingstroepen niet meer terug te geven aan de nabestaanden
31 aug 23:11
De Palestijnse verzetsbeweging Hamas en Israël hebben afgesproken een eind te maken aan de al weken durende escalatie in Gaza en de rust te herstellen in het gebied.
23 jul 10:01
Binnen de Israëlische regeringscoalitie is grote onrust ontstaan over wetgeving om 'homogenezing' te verbieden.
29 jun 12:47
De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties heeft Israël opgeroepen geen bezette Palestijnse gebieden te annexeren.
7 jun 14:06
Ruim een week nadat de Israëlische politie een ongewapende autistische Palestijn in Jeruzalem doodschoot, heeft premier Benjamin Netanyahu zijn medeleven betuigd aan de familie.
31 mei 14:16
De Israëlische minister voor Defensie Benny Gantz heeft zondag excuses aangeboden voor het doodschieten zaterdag door de politie van een 32-jarige Palestijn.
17 mei 17:44
Israël krijgt na ongeveer anderhalf jaar politieke onrust en drie verkiezingen weer een nieuwe regering. Het parlement gaf groen licht voor de installatie van de nieuwe regeringsploeg van premier Benjamin Netanyahu.
13 mei 16:47
De Verenigde Staten willen dat Israël een minder nauwe band met China onderhoudt.
13 mei 9:45
Een Palestijnse tiener is om het leven gekomen tijdens onlusten op de Westelijke Jordaanoever.
6 mei 23:53
Het Israëlische hooggerechtshof heeft de weg vrijgemaakt voor de vorming van een nieuwe regering door Benjamin Netanyahu.
26 apr 16:40
Duizenden kwamen zaterdag op het Rabin-plein in Tel Aviv bijeen om te protesteren tegen de Israëlische premier Benjamin Netanyahu.
21 apr 17:07
De Israëlische premier Netanyahu en zijn rivaal Gantz zijn het eens over de vorming van een nationale noodregering.
26 mrt 19:13
De Israëlische oppositieleider Benny Gantz is donderdag gekozen tot parlementsvoorzitter.
2 mrt 22:00
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu wint volgens de exit-polls maandag de Israëlische verkiezingen, maar hij lijkt geen meerderheid te behalen in het parlement.
2 mrt 11:43
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft burgers opgeroepen om te gaan stemmen, ondanks de angst voor het coronavirus.
18 feb 16:28
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu moet op 17 maart voor de rechter verschijnen omdat hij verdacht wordt van corruptie.
29 jan 11:09
De Israëlische voormalige chef-staf en huidig politicus Benny Gantz en oud-luchtmachtgeneraal Amir Eshel worden niet in Nederland vervolgd wegens oorlogsmisdrijven.
24 jan 10:09
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag aangekondigd dat hij vóór dinsdag zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal onthullen.
12 dec 13:18
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu legt per 1 januari al zijn ministerposten neer, behalve het premierschap. Dat meldt de Israëlische krant The Jerusalem Post.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi