Laatste nieuws over benny gantz
21 t/m 35 (van 35 artikelen)
2 mrt 11:43
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft burgers opgeroepen om te gaan stemmen, ondanks de angst voor het coronavirus.
18 feb 16:28
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu moet op 17 maart voor de rechter verschijnen omdat hij verdacht wordt van corruptie.
29 jan 11:09
De Israëlische voormalige chef-staf en huidig politicus Benny Gantz en oud-luchtmachtgeneraal Amir Eshel worden niet in Nederland vervolgd wegens oorlogsmisdrijven.
10:09
De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag aangekondigd dat hij vóór dinsdag zijn vredesplan voor het Midden-Oosten zal onthullen.
12 dec 13:18
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu legt per 1 januari al zijn ministerposten neer, behalve het premierschap. Dat meldt de Israëlische krant The Jerusalem Post.
21 nov 18:21
De Israëlische minister-president Benjamin Netanyahu is donderdag officieel aangeklaagd wegens corruptie. Dat heeft de Israëlische procureur-generaal bekendgemaakt.
20 nov 21:45
Israëlische politicus Benny Gantz heeft geen regering weten te vormen en geeft de opdracht terug aan de president.
22 okt 10:03
Het is de huidige Israëlische premier Benjamin Netanyahu niet gelukt een nieuwe regering te vormen.
22 sep 19:49
De Arabische politieke partijen in Israël hebben voor het eerst in meer dan een kwart eeuw hun voorkeur uitgesproken voor een premier van Israël.
18 sep 7:12
In Israël is volgens de eerste exitpolls het centrumlinkse blok Blauw en Wit met 34 zetels nipt de grootste geworden bij de verkiezingen. De Likud-partij van de huidige premier Netanyahu krijgt er 33.
17 sep 10:19
Op de dag dat miljoenen Israëliërs hun stem kunnen uitbrengen in parlementsverkiezingen, staat er voor een van de belangrijkste kandidaten meer op het spel.
16 sep 11:59
Twee dagen voor de Israëlische parlementsverkiezingen heeft premier Benjamin Netanyahu zijn officiële goedkeuring gegeven aan een nederzetting van joodse kolonisten op de bezette Westelijke Jordaanoever.
26 mei 20:58
Het wil niet vlotten met de coalitieonderhandelingen in Israël. Premier Benjamin Netanyahu is er sinds de gewonnen verkiezingen begin april niet in geslaagd een regering, de vijfde onder zijn leiding, te vormen.
10 apr 8:56
Benjamin Netanyahu is op weg naar de zege bij de parlementsverkiezingen van Israël.
21 mei 20:19
Het leger van Syrië moet vooral wegblijven van de Golanhoogte.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi