Laatste nieuws over berlijn
1 t/m 20 (van 118 artikelen)
10 okt 9:33
De Pakistaanse nucleaire wetenschapper Abdul Qadeer Khan is overleden, melden media in Pakistan. De grondlegger van het Pakistaanse kernprogramma werd 85 jaar.
27 sep 6:06
De SPD heeft de parlementsverkiezingen in Duitsland gewonnen. De centrumlinkse partij was goed voor 25,7 procent van de stemmen en bleef daarmee de CDU/CSU nipt voor. De conservatieven behaalden uiteindelijk 24,1 procent.
28 aug 22:46
Duizenden mensen hebben zaterdag in Berlijn gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen van de Duitse regering, ondanks een verbod massaal de straat op te gaan.
27 aug 19:50
De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat Duitse bedrijven meer investeringen moeten doen op het gebied van hernieuwbare energie in Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara.
10 aug 15:53
De Duitse autoriteiten gaan ongevaccineerden verder onder druk zetten. Coronatests zijn vanaf 11 oktober niet meer gratis.
2 jul 15:12
De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn heeft gezegd dat mensen die tegen Covid-19 zijn gevaccineerd, niet meer in lockdown hoeven bij een nieuwe opleving van het virus.
25 jun 23:25
De Marokkaanse Minister van Buitenlandse Zaken Nasser Bourita verwacht niet dat de Libië-top in Berlijn zal leiden tot een oplossing voor de crisis in Libië
19:09
Spanje is niet welkom op de tweede editie van de Libië-conferentie die momenteel plaatsvindt in Berlijn.
3 jun 20:39
Duitsland heeft Marokko uitgenodigd om deel te nemen aan de Internationale Conferentie over Libië die op 24 juni in Berlijn zal plaatsvinden
31 mei 21:04
Marokko heeft een samenwerkingsovereenkomst met Duitsland tijdelijk stopgezet.
28 mei 6:19
Duitsland heeft vrijdag voor het eerst erkend dat het genocide heeft gepleegd in Namibië aan het begin van de vorige eeuw.
6 mei 17:12
Rabat heeft donderdag haar ambassadeur in Berlijn teruggeroepen naar Marokko voor overleg
5 mei 11:01
Duitsland heeft de islamitische hulporganisatie Ansaar International verboden, aldus minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer woensdag.
3 mei 16:17
Duitsers die volledig zijn gevaccineerd of zijn genezen van Covid-19 hoeven zich binnenkort niet langer aan een aantal strenge coronamaatregelen te houden, net zoals mensen die negatief zijn getest op het virus.
25 apr 16:47
Zaterdag is de vlag van de Marokkaanse ambassade in de Duitse hoofdstad Berlijn verwijderd.
22 apr 13:51
De omstreden wet die de Duitse regering de bevoegdheid geeft rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen.
21 apr 17:48
De Duitse Bondsdag is akkoord gegaan met een wetswijziging die de Duitse regering in staat stelt rechtstreeks coronamaatregelen op te leggen, inclusief een fel omstreden avondklok en contactbeperkingen.
16 apr 11:36
De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft haar plannen voor een controversiële avondklok verdedigd in het parlement.
10 apr 10:56
Het grootste ziekenhuis van Duitsland, het Charité in Berlijn, heeft grote zorgen over het verloop van de derde coronagolf in het land.
21 mrt 13:17
Het is nog te vroeg om de maatregelen tegen het coronavirus in Duitsland te versoepelen, vindt bondskanselier Angela Merkel.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi