Laatste nieuws over berlijn
21 t/m 40 (van 88 artikelen)
9 jan 9:03
De Nederlandse acteur Bilal Wahib is een van de 'Shooting Stars' op het aankomende filmfestival van Berlijn.
18 dec 17:06
In 2016 heeft de Duitse federale recherche (BKA) informatie van de Marokkaanse politie over vermeende aanslagpleger Anis Amri van de Berlijnse politie achtergehouden
12 okt 17:28
Duitsland stopt met het leveren van wapens aan Turkije. Aanleiding is de militaire operatie die Turkije deze week begon tegen de Koerden in het noordoosten van Syrië.
24 aug 11:06
In Duitsland is een video opgedoken die mogelijk nieuw licht werpt op de aanslag in Berlijn in 2016. Daar reed de Tunesische terrorist Anis Amri met een gestolen vrachtwagen in op een kerstmarkt.
15 jun 15:17
De directeur van het Joods Museum Berlijn heeft zijn ontslag ingediend na een controversiële tweet op het Twitteraccount van het museum.
19 mrt 21:01
Een 69-jarige man werd gearresteerd op de luchthaven van Berlijn voor het verbergen van schildpadden in een banketbakkersdoos uit Marokko.
29 dec 11:33
Een volgens de politie dronken automobilist heeft in Berlijn verschillende voetgangers aangereden.
18 dec 12:33
De politie in Berlijn is dinsdag in alle vroegte binnengevallen in een moskee vanwege terreurverdenkingen.
9 apr 9:20
De verdachten komen volgens de politie uit de 'Islamitische-radicale hoek'.
7 apr 18:05
Een bestelbus is in het Duitse Münster ingereden op een vol terras. Bestuurder pleegt zelfmoord.
6 apr 19:32
Khalid Choukoud is zondag de Nederlandse blikvanger in de marathon van Rotterdam.
29 mrt 16:00
De Italiaanse politie heeft een terreurcel opgerold die in contact stond met de pleger van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, Anis Amri.
20 jan 16:30
De grote beurs die jaarlijks plaatsvind wordt beschouwd als 's werelds grootste voedsel-, land- en tuinbouwbeurs
23 jul 11:26
De Italiaanse gemeente Sesto San Giovanni ruziet met de grote buurman Milaan over kosten die zijn gemaakt voor het bewaren van het lichaam van de doodgeschoten pleger van de aanslag in Berlijn, Anis Amri.
21 feb 18:45
De moskee waar de dader van de aanslag in Berlijn regelmatig kwam, is gesloten. Volgens Duitse media dinsdag heeft de vereniging die de moskee beheerde, Fussilet 33, het huurcontract beëindigd.
1 feb 8:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
14 jan 14:25
Drie twintigers zijn op een perron van de Berlijnse metro vrijdagavond laat zonder duidelijke aanleiding aangevallen door een groep jongeren.
30 dec 13:03
De Pakistaan die kort na de aanslag in Berlijn door de politie werd aangehouden maar niets met de terreurdaad van doen bleek te hebben, zegt dat hij door de Duitse politie is mishandeld.
29 dec 8:04
De vermoedelijke dader van de aanslag in Berlijn, Anis Amri, heeft kort voor het bloedbad nog een selfie verstuurd vanuit de cabine van de vrachtwagen die hij bij de aanslag gebruikte. Dat meldden Duitse media woensdag.
28 dec 12:31
De Tunesische terrorist Anis Amri is na de bloedige aanslag in Berlijn mogelijk via Nederland naar Italië gereisd. Dit meldt de Italiaanse krant La Repubblica woensdag.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi