Laatste nieuws over berlijn
41 t/m 60 (van 88 artikelen)
23 dec 13:20
De Marokkaanse inlichtingendienst had hun Duitse collega's geïnformeerd over de mogelijkheid dat Anis Amiri, de vermeende aanslagpleger, een terroristische aanslag op Duitse bodem kon plegen.
23 dec 12:10
De Tunesiër die hoogstwaarschijnlijk de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn pleegde, is doodgeschoten in Milaan. Dat bevestigde de Italiaanse minister Marco Minniti (Binnenlandse Zaken) vrijdag op een persconferentie.
22 dec 19:01
Een speciale commando-eenheid van de Berlijnse politie is donderdag een trefpunt van salafisten in het stadsdeel Moabit binnengevallen.
21 dec 18:27
Het Openbaar Ministerie in Duitsland heeft woensdag een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor tips die leiden tot de aanhouding van de pleger van de terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn.
19:48
De verdachte van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn is dinsdag vrijgelaten. Er is geen reden om hem langer vast te houden, liet justitie in Karlsruhe weten. Daar zetelt het federaal parket dat terreurzaken in Duitsland behandeld.
13:35
De Duitse politie twijfelt of de 23-jarige Pakistaan die is opgepakt na de aanslag in Berlijn wel de dader is.
12:00
De man die wordt verdacht van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, is volgens diverse Duitse media een 23-jarige Pakistaan.
19 dec 20:51
Een vrachtauto is maandagavond ingereden op een kerstmarkt in Berlijn, meldt de Berliner Zeitung op gezag van de politie. Op dit moment zijn er 9 doden
14 dec 15:18
De politie heeft de man geïdentificeerd die op 27 oktober in een station van de ondergrondse van Berlijn een 26-jarige vrouw onverhoeds van achter van een trap schopte. De dader is nog niet gepakt.
21 nov 16:29
Meer dan 40 procent van de Duitsers is ervan overtuigd dat het land door de Islam wordt ondermijnd.
4 okt 13:18
Wikileaks wil in de komende tien weken iedere week nieuwe onthullingen doen, heeft oprichter Julian Assange dinsdag gezegd in een live-videoverbinding met Berlijn.
12 aug 12:26
Negentien toeristen, onder wie vijf Nederlanders, zijn in Berlijn erg ziek geworden na het eten van een broodje kebab.
28 jun 13:12
Namens verscheidene Duitse politici, mensenrechtenactivisten en prominenten hebben twee Hamburgse advocaten een aanklacht ingediend tegen de Turkse president Recep Tayyip Erdogan en andere Turkse overheidsfunctionarissen.
17 mei 18:18
Tijdens een groot straatfeest in het pinksterweekeinde in de Berlijnse wijk Kreuzberg hebben groepen mannen een aantal vrouwen ingesloten en seksueel lastiggevallen.
11 mei 11:11
De Duitse anti-immigratiepartij Alternative für Deutschland (AfD) gaat op bezoek bij de centrale moslimraad in Duitsland.
22 feb 15:45
De Duitse regering heeft de jongste uitingen van vreemdelingenhaat in de deelstaat Saksen maandag als "ten diepste beschamend" veroordeeld.
10 feb 11:38
De Duitse politie heeft in Berlijn een Brit opgepakt die al 23 jaar op de vlucht was.
12 jan 9:18
In Potsdam (Berlijn) zijn maandagavond ongeregeldheden uitgebroken tussen aanhangers van de anti-islambeweging Pegida en tegendemonstranten.
5 jan 18:13
Een Duitse volkenkundige heeft dinsdag gewaarschuwd na de aanrandingen in Keulen overhaast een verband te leggen met de herkomst van de daders.
22 dec 14:00
Een Duitse extreemrechts politicus is dinsdag tot zes maanden voorwaardelijke celstraf veroordeeld voor het tonen van een nazi-tattoo.
< 1 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi