Laatste nieuws over berlijn
61 t/m 80 (van 118 artikelen)
6 apr 19:32
Khalid Choukoud is zondag de Nederlandse blikvanger in de marathon van Rotterdam.
29 mrt 16:00
De Italiaanse politie heeft een terreurcel opgerold die in contact stond met de pleger van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn, Anis Amri.
20 jan 16:30
De grote beurs die jaarlijks plaatsvind wordt beschouwd als 's werelds grootste voedsel-, land- en tuinbouwbeurs
23 jul 11:26
De Italiaanse gemeente Sesto San Giovanni ruziet met de grote buurman Milaan over kosten die zijn gemaakt voor het bewaren van het lichaam van de doodgeschoten pleger van de aanslag in Berlijn, Anis Amri.
21 feb 18:45
De moskee waar de dader van de aanslag in Berlijn regelmatig kwam, is gesloten. Volgens Duitse media dinsdag heeft de vereniging die de moskee beheerde, Fussilet 33, het huurcontract beëindigd.
1 feb 8:04
De Duitse politie heeft dinsdag in Berlijn drie terreurverdachten opgepakt. De politie doorzocht tevens enkele woningen.
14 jan 14:25
Drie twintigers zijn op een perron van de Berlijnse metro vrijdagavond laat zonder duidelijke aanleiding aangevallen door een groep jongeren.
30 dec 13:03
De Pakistaan die kort na de aanslag in Berlijn door de politie werd aangehouden maar niets met de terreurdaad van doen bleek te hebben, zegt dat hij door de Duitse politie is mishandeld.
29 dec 8:04
De vermoedelijke dader van de aanslag in Berlijn, Anis Amri, heeft kort voor het bloedbad nog een selfie verstuurd vanuit de cabine van de vrachtwagen die hij bij de aanslag gebruikte. Dat meldden Duitse media woensdag.
28 dec 12:31
De Tunesische terrorist Anis Amri is na de bloedige aanslag in Berlijn mogelijk via Nederland naar Italië gereisd. Dit meldt de Italiaanse krant La Repubblica woensdag.
23 dec 13:20
De Marokkaanse inlichtingendienst had hun Duitse collega's geïnformeerd over de mogelijkheid dat Anis Amiri, de vermeende aanslagpleger, een terroristische aanslag op Duitse bodem kon plegen.
23 dec 12:10
De Tunesiër die hoogstwaarschijnlijk de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn pleegde, is doodgeschoten in Milaan. Dat bevestigde de Italiaanse minister Marco Minniti (Binnenlandse Zaken) vrijdag op een persconferentie.
22 dec 19:01
Een speciale commando-eenheid van de Berlijnse politie is donderdag een trefpunt van salafisten in het stadsdeel Moabit binnengevallen.
21 dec 18:27
Het Openbaar Ministerie in Duitsland heeft woensdag een beloning van 100.000 euro uitgeloofd voor tips die leiden tot de aanhouding van de pleger van de terreuraanslag op de kerstmarkt in Berlijn.
20 dec 19:48
De verdachte van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn is dinsdag vrijgelaten. Er is geen reden om hem langer vast te houden, liet justitie in Karlsruhe weten. Daar zetelt het federaal parket dat terreurzaken in Duitsland behandeld.
20 dec 13:35
De Duitse politie twijfelt of de 23-jarige Pakistaan die is opgepakt na de aanslag in Berlijn wel de dader is.
20 dec 12:00
De man die wordt verdacht van de aanslag op een kerstmarkt in Berlijn, is volgens diverse Duitse media een 23-jarige Pakistaan.
19 dec 20:51
Een vrachtauto is maandagavond ingereden op een kerstmarkt in Berlijn, meldt de Berliner Zeitung op gezag van de politie. Op dit moment zijn er 9 doden
14 dec 15:18
De politie heeft de man geïdentificeerd die op 27 oktober in een station van de ondergrondse van Berlijn een 26-jarige vrouw onverhoeds van achter van een trap schopte. De dader is nog niet gepakt.
21 nov 16:29
Meer dan 40 procent van de Duitsers is ervan overtuigd dat het land door de Islam wordt ondermijnd.
<< < 2 3 4 5 6 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi