Laatste nieuws over bert koenders
1 t/m 20 (van 26 artikelen)
25 nov 22:18
Minister Jeanine Hennis van Defensie heeft in juni 2015 "vermoedelijk" premier Mark Rutte mondeling op de hoogte gesteld van de Nederlandse luchtaanval op Hawija in Irak
11 jan 8:04
De Verenigde Naties en hun nieuwe secretaris-generaal António Guterres moeten nu eens de daad bij het woord voegen.
30 nov 14:19
Onder druk van de Tweede Kamer gaat het kabinet in de Europese Unie pleiten voor het formeel stilleggen van de toetredingsonderhandelingen van de EU met Turkije.
30 aug 15:49
Het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi (AA) heeft een lijst gepubliceerd met Nederlandse organisaties die aan de Gülen-beweging gelieerd zouden zijn.
29 aug 14:22
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken heeft maandag in Ankara kritische kanttekeningen geplaatst bij de manier waarop in Turkije is gereageerd op de mislukte coup in juli.
29 aug 11:55
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken heeft maandag in Ankara kritische kanttekeningen geplaatst bij de manier waarop in Turkije is gereageerd na de mislukte coup in juli.
30 jul 11:11
Premier Mark Rutte heeft vrijdag een uitgebreide reactie gegeven op de aanhoudende spanningen tussen groepen Turkse Nederlanders na de mislukte staatsgreep in Turkije.
16:56
Vicepremier Lodewijk Asscher kan zich "niet voorstellen" dat Ebru Umar wordt uitgeleverd aan Turkije als dat land overgaat tot vervolging van de columniste.
9 mei 12:38
De Tweede Kamer wil dat het kabinet aangeeft hoe het denkt over het besluit van de Europese Commissie om vanaf juli visumvrij reizen voor inwoners van Turkije mogelijk te maken.
25 apr 18:38
De kritiek dat de Nederlandse regering te weinig doet in de kwestie Umar is totale onzin. Dat zei premier Mark Rutte maandag.
7 jan 12:42
Vanaf dinsdag kunnen reizigers over de hele wereld 24 uur per dag bellen met het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag voor tips en hulpvragen vanuit het buitenland.
1 okt 21:18
Het zou "buitengewoon zorgelijk" zijn als Russische gevechtsvliegtuigen in Syrië gebieden aanvallen waar geen IS-strijders zitten.
15 jul 16:02
Nederland geeft de Palestijnse Autoriteit een nieuwe scanner om meer in- en uitvoer van goederen uit Gaza mogelijk te maken.
16:08
Minister Koenders van Buitenlandse Zaken is dinsdag, woensdag en donderdag in het Midden-Oosten.
2 jun 12:04
President Barack Obama heeft Nederland maandag in zijn ontmoeting met koning Willem-Alexander, koningin Máxima en minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) gevraagd om het opnemen van gevangenen uit Guantanamo te willen overwegen.
25 feb 17:39
Nederland en Marokko gaan nauwer samenwerken in de strijd tegen terrorisme en jihadisten die willen vechten in Syrië, Irak en Libië.
18 feb 12:55
De islamitische stichting Rohamaa is verbijsterd over het besluit van minister Bert Koenders om de visa van drie imams in te trekken, die 8 maart zouden spreken op een benefietgala in Rijswijk.
11 dec 13:39
Minister Bert Koenders (Buitenlandse Zaken) is 'zeer bezorgd' over de situatie in het Midden-Oosten na de dood van de Palestijnse minister Ziad Abu Ein.
1 dec 12:40
De Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlüt Cavusoglu, vindt Nederland geen racistisch land.
28 nov 19:46
Het Nederlandse kabinet vindt excuses van de Turkse regering voor kritiek op het Nederlandse integratiedebat niet nodig.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi