Laatste nieuws over beveiliging
1 t/m 20 (van 51 artikelen)
19 okt 3:38
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag besloten de veiligheid op scholen en het toezicht op online propaganda van "radicale islamistische groeperingen" op te schroeven.
12 okt 6:38
Directies van grote Nederlandse ondernemingen doen er goed aan hun smartphone of tablet uit de buurt te leggen als ze bedrijfsgeheimen bespreken.
27 aug 18:25
Het initiatief maakt deel uit van het moderniseringsprogramma van het beveiligingssysteem aan de Spaans-Marokaanse grenzen.
5 mei 12:16
Moskeeën in Nederland worden extra goed in de gaten gehouden tijdens de ramadan, die maandag begint. Meerdere gebedshuizen hebben burgerwachten geregeld vanuit hun eigen achterban.
25 sep 17:03
Consumenten lekken voortdurend allerlei informatie via hun telefoon, tablet en pc.
13 jun 22:00
Marokko heeft speciale maatregelen genomen om de beveiliging en controle van de luchthaven te versterken, om mogelijke pogingen om illegaal te emigreren tegen te gaan.
8 mei 11:49
Met het oog op het beveiligen van luchthavens zijn er speciale eenheden gevormd.
14 feb 13:00
De Consumentenbond raadt smartphone- en tabletgebruikers af de beveiligingsapp Onavo Protect - VPN Security van Facebook te gebruiken.
29 dec 22:00
Marokko versterkt de beveiliging van zijn militaire telecommunicatie door een samenwerking met de Amerikaanse groep Harris.
14 nov 14:02
De politie voert onderzoek uit op de internationale luchthaven Ibn Battouta om de oorsprong van een beveiligingslek te achterhalen.
1 mrt 14:00
Leden van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) van de Koninklijke Marechaussee worden opgenomen in het beveiligingsteam rond Geert Wilders.
23 feb 15:45
De PVV schort voorlopig zijn publieke activiteiten op, zoals flyeracties. Dat heeft voorman Geert Wilders donderdag bekendgemaakt.
22 feb 13:05
Premier Mark Rutte en minister Stef Blok (Veiligheid en Justitie) hebben woensdagochtend overlegd met PVV-leider Geert Wilders.
18 jan 16:20
De kosten voor de beveiliging van de inauguratie van de gekozen Amerikaanse president Donald Trump aanstaande vrijdag overschrijden de 100 miljoen dollar (ruim 93 miljoen euro). Dat heeft CNN woensdag becijferd. En dat zijn niet de enige interessante getallen.
31 dec 18:58
Ondanks waarschuwen van de Israelische overheid reisden honderden Joden toch af naar Marokko.
27 dec 18:02
De mannen van Hammouchi, hoofd van het Directoraat-Generaal van Nationale Veiligheid (DGSN), zijn rondom de nieuwjaarsviering extra alert.
21 okt 13:32
Het beveiligen van woningen, bedrijven en gebouwen is een veelbelovende markt geworden in Marokko.
26 jan 15:10
Koning Mohammed VI heeft een speciaal project in Casablanca gelanceerd dat de installatie van honderden beveiligingscamera's omvat.
22 jan 19:00
Een bewaker in de Marokkaanse stad Fes heeft een wel heel vreemde manier bedacht om zijn slechte werk te verdoezelen.
18 dec 18:02
Vijftien Joodse religieuze en maatschappelijke instellingen in Amsterdam krijgen geld van de gemeente om de beveiliging op te schroeven.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi