Laatste nieuws over bioscoop
1 t/m 20 (van 50 artikelen)
7 apr 16:50
In Amsterdam Nieuw-West komt een nieuwe culturele voorziening.
10 mrt 20:28
Mensen hoeven niet te betalen voor sneltesten die nodig zijn voor toegang tot evenementen, maar ook voor werk of school moeten de testen gratis zijn.
8 mrt 14:04
et kabinet werkt aan een app die mensen meer vrijheid moet geven. De app moet bewijzen dat mensen negatief getest of gevaccineerd zijn.
4 dec 9:06
Filmstudio Warner Bros. gaat komend jaar alle nieuwe films op de dag dat ze in première gaan uitbrengen in zowel de bioscoop als via zijn eigen streamingdienst.
17 nov 19:59
Mensen kunnen vanaf donderdag weer cultuur opsnuiven in theaters, musea, bioscopen en muziekzalen en weer plezier hebben in dierentuinen en pretparken.
13 nov 18:09
Zoals verwacht kunnen de theaters, bioscopen, zwembaden en bibliotheken komende donderdag weer opengaan.
21 okt 10:09
Soundos El Ahmadi had veel geluk deze zomer. De 38-jarige actrice en cabaretier kon tussen de twee corona-lockdowns door de serie All Stars & Zonen maken, én haar film Meskina.
04:09
Het land gaat voor "minstens vier weken" in een gedeeltelijke lockdown. Premier Mark Rutte kondigde dinsdagavond "heftige" maatregelen aan. "We gaan pas stoppen als het echt kan.
7 okt 12:47
Les of college krijgen in een lege kerk, ongebruikt leslokaal of bioscoop- of theaterzaal, biedt wellicht uitkomst voor studenten in het mbo, hbo en op de universiteit.
29 sep 15:37
Culturele instellingen in de regio Amsterdam krijgen vooralsnog geen ontheffing om meer dan dertig bezoekers te mogen ontvangen.
23 jul 8:50
Bioscoopketen Pathé komt deze zomer met een drive-inbioscoop in Amsterdam.
11 jul 15:05
In België lijkt de nieuwe mondkapjesplicht goed te worden nageleefd.
1 jul 8:26
Opnieuw is het een dag waarop veel coronamaatregelen worden versoepeld. Een aantal ondernemers heeft hier lang naar uitgekeken.
23 jun 19:10
Het kabinet komt woensdag met een grotere versoepeling van de coronamaatregelen dan eerder was aangekondigd.
20 jun 8:41
Bioscopen, vakantiecentra en casino's in Frankrijk gaan maandag weer open. Dat heeft de Franse regering in de nacht van vrijdag op zaterdag bekendgemaakt.
3 apr 13:27
Om het leven van alle thuiszittende filmliefhebbers een beetje leuker te maken, trakteren Pathé en Pathé Thuis vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april alle Nederlanders iedere dag op een andere gratis film.
29 nov 20:18
De VPRO IDFA Audience Award gaat naar For Sama van Waad al-Kateab. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt in bioscoop Pathé Tuschinski in Amsterdam.
30 okt 16:03
De dader bleek volgens het management van de bioscoop een dief te zijn die tijdens het rumoer wilde toeslaan
29 okt 12:11
De bioscoop gigant gaat zich ook in andere Marokkaanse steden vestigen.
8 mei 11:20
De multiplex bioscoop beschikt straks over 11 bioscoopzalen en bevindt zich in het toekomstige winkelcentrum "Rabat City Center" in het Agdal district in de hoofdstad.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi