Laatste nieuws over black lives matter
1 t/m 20 (van 30 artikelen)
15 apr 15:26
De uitspraak van rapper Akwasi over Zwarte Piet vorig jaar op de Dam in Amsterdam is geen reden hem te vervolgen. Dat oordeelt het gerechtshof in Amsterdam.
15 mrt 16:53
Amnesty International roept het Openbaar Ministerie en de Haagse burgemeester Jan van Zanen op onderzoek te doen naar het optreden van de politie zondag op het Malieveld.
12 dec 0:17
Een automobilist is vrijdag in New York ingereden op deelnemers aan een Black Lives Matter-demonstratie.
14 nov 19:51
Leden van een 'actiegroep' hebben verkleed als Zwarte Piet aangebeld bij de woning van rapper Akwasi in Weesp.
14 nov 12:24
Steeds minder mensen zijn voorstander van een traditionele Zwarte Piet.
4 nov 6:11
Onder de honderden aanhangers van Joe Biden die zich hebben verzameld bij het Witte Huis, lijkt de nervositeit toe te nemen.
2 sep 15:56
Premier Mark Rutte wil op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en de arbeidsmarkt "de volgende grote stap" zetten in de strijd tegen racisme.
1 sep 16:53
De politie in Los Angeles heeft een zwarte man doodgeschoten die na een achtervolging en een handgemeen mogelijk een wapen wilde gebruiken.
1 sep 9:28
Premier Mark Rutte gaat in gesprek met vertegenwoordigers van Black Lives Matter Nederland en van Kick Out Zwarte Piet.
16 jul 7:33
In een Manifest voor het Vrije Woord keren zo’n negentig Nederlandse en Vlaamse academici, opiniemakers en politici zich tegen de 'afrekencultuur'.
23 jun 18:33
Het debat tijdens de uitzending van Veronica Inside maandagavond over racisme is voor de voetballers en voetbalsters van Oranje geen reden om het praatprogramma niet meer te boycotten.
23 jun 12:45
Johan Derksen overweegt om afscheid van de televisie te nemen.
23 jun 9:29
Het tv-programma Veronica Inside is maandag door 1,7 miljoen mensen bekeken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.
22 jun 21:59
Johan Derksen erkende maandagavond in Veronica Inside dat zijn opmerking over rapper Akwasi en Zwarte Piet verkeerd was.
22 jun 21:11
Johan Derksen denkt er niet aan zijn excuses aan te bieden voor zijn fel bekritiseerde uitspraken aan het adres van de zwarte rapper Akwasi.
20 jun 11:44
Demonstranten hebben het enige in Washington aanwezige beeld van een vroegere generaal van het zuidelijke leger omvergetrokken.
16 jun 12:26
De effecten van de demonstraties tegen racisme in Amsterdam en Rotterdam op de verspreiding van het coronavirus, nu ongeveer twee weken geleden, lijken vooralsnog niet groot.
14 jun 13:37
De Russische president Vladimir Poetin denkt dat de antiracisme-demonstraties in de Verenigde Staten een teken zijn van een diepe interne crisis.
10 jun 17:20
Duizenden mensen zijn op de demonstratie tegen racisme in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost afgekomen.
10 jun 13:10
Opnieuw staat er een demonstratie tegen racisme gepland in Amsterdam. Betogers komen woensdag vanaf 17.00 uur samen in het Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi