Laatste nieuws over boris johnson
1 t/m 20 (van 31 artikelen)
24 jul 13:31
De Britse premier en hersteld coronapatiënt Boris Johnson heeft iedereen opgeroepen zich in de aanloop naar de winter te laten inenten tegen griep.
14 jul 1:24
De Britse regering stelt het dragen van een mondkapje in de winkel en supermarkt in Engeland vanaf 24 juli verplicht.
2 jul 16:10
De Britse premier Boris Johnson heeft Israël dringend verzocht de voorgenomen annexatieplannen niet door te zetten omdat deze illegaal zijn en "in strijd" met de belangen van het land.
15 jun 11:42
Een Britse regeringscommissie gaat een onderzoek instellen naar racisme en achterstanden die minderheden ervaren op het gebied van opleiding, gezondheid en behandeling door het rechtssysteem.
14 jun 4:44
De politie in Londen heeft zaterdag meer dan 100 mensen gearresteerd nadat er ongeregeldheden uitbraken na een nieuwe middag van demonstraties tegen racisme. Ten minste zes agenten zijn lichtgewond geraakt.
28 mei 18:56
In navolging van andere Europese landen voert Groot-Brittannië maandag een reeks versoepelingen van de coronamaatregelen in.
2 mei 18:49
Het aantal doden in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het coronavirus is gestegen met 621 tot 28. 131. Dat heeft minister Robert Jenrick van Huisvesting bekendgemaakt.
1 mei 18:33
De woordvoerder van de Britse premier Boris Johnson zegt dat er bewijs is dat mondkapjes een klein, maar positief effect hebben op het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.
30 apr 19:25
Volgens de Britse premier Boris Johnson is zijn land over de piek van de coronacrisis heen. Hij zei dat donderdag tijdens zijn eerste persconferentie sinds zijn eigen besmetting met het virus.
11:01
De Britse premier Boris Johnson is maandag weer in de openbaarheid verschenen. Hij sprak het land toe buiten zijn ambtswoning in Downing Street en zei daar dat het de goede kant opgaat met de strijd tegen het coronavirus.
26 apr 20:55
De na zijn coronabesmetting zo goed als herstelde Britse premier Boris Johnson is zondag teruggekeerd in zijn ambtswoning op Downing Street 10 in Londen.
18 apr 15:48
Het officiële dodental door de uitbraak van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk is met 888 gestegen naar 15.464.
16 apr 18:42
De Britten moeten langer binnenblijven. De Britse regering heeft de maatregelen verlengd die verspreiding van het coronavirus moeten tegengaan.
12 apr 15:59
De Britse premier Boris Johnson is ontslagen uit het ziekenhuis in Londen waar hij een week lang onder meer op intensive care werd verpleegd aan de longaandoening die het nieuwe coronavirus veroorzaakt.
9 apr 21:41
De Britse premier Boris Johnson heeft de intensive care verlaten. Hij wordt tijdens de volgende fase van zijn herstel nauwlettend in de gaten gehouden, meldt de woordvoerder van Johnson.
9 apr 19:13
De uitbraak van het coronavirus heeft in het Verenigd Koninkrijk aan bijna 8000 mensen het leven gekost.
9 apr 9:13
De Britse bevolking krijgt donderdag waarschijnlijk te horen dat het land nog zeker drie weken op slot blijft vanwege het coronavirus, meldden Britse media.
8 apr 18:54
Het aantal doden door het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk is met 938 gestegen naar 7.097.
8 apr 9:15
De Britse premier Boris Johnson heeft een tweede nacht doorgebracht op de intensive care en is in een stabiele toestand nadat hij zuurstofondersteuning had gekregen na complicaties van het coronavirus.
7 apr 18:19
In het Verenigd Koninkrijk zijn in 24 uur tijd 786 sterfgevallen als gevolg van het coronavirus geregistreerd. Het is de grootste toename tot nu toe.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi