Laatste nieuws over boris johnson
21 t/m 40 (van 67 artikelen)
24 feb 14:16
De Britse premier Boris Johnson noemt de Chinese onderdrukking van de Oeigoeren in het land "verschrikkelijk".
14 feb 16:19
De Britten beginnen maandag aan een nieuwe fase van hun vaccinatiecampagne, nu inmiddels 15 miljoen Britten een eerste prik tegen corona hebben gekregen.
10 feb 14:27
De Britse premier Boris Johnson heeft zijn landgenoten gewaarschuwd dat ze mogelijk vaker gevaccineerd moeten worden omdat het coronavirus muteert.
3 feb 17:23
In het Verenigd Koninkrijk hebben inmiddels 10 miljoen mensen een eerste prik tegen het coronavirus gekregen.
24 jan 21:56
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zondagavond gebeld met zijn Franse ambtgenoot Emmanuel Macron
24 jan 13:16
De Britse regering komt enigszins terug op de bewering dat de gemuteerde coronavirusstam die voor het eerst in Groot-Brittannië is ontdekt, dodelijker is dan eerdere varianten.
22 jan 19:59
De Britse premier Boris Johnson heeft gezegd dat er aanwijzingen zijn dat de nieuwe coronavariant in het land misschien niet alleen besmettelijker maar ook dodelijker is dan het oorspronkelijke coronavirus.
20 jan 19:39
De Britten hebben met 1820 coronadoden binnen een etmaal een nieuw record. De Britse premier Boris Johnson sprak over verschrikkelijke cijfers.
13 jan 15:31
De Britse premier Boris Johnson staat toch open voor een voorstel om rond de klok mensen te laten vaccineren tegen het coronavirus.
8 jan 15:15
De situatie in Londen door het coronavirus is dusdanig ernstig dat Britse hoofdstad op "het punt van een crisis" verkeert.
6 jan 18:08
In het Verenigd Koninkrijk zijn voor het eerst sinds april meer dan 1000 mensen in een etmaal overleden aan de gevolgen van het coronavirus.
4 jan 21:31
Heel Engeland gaat weer in lockdown om het hoge aantal coronagevallen door een zeer besmettelijke variant van het virus omlaag te krijgen.
3 jan 12:47
In het Verenigd Koninkrijk wordt het inenten van inwoners tegen het coronavirus volgende week verder opgevoerd.
29 dec 17:54
De Brits-Europese handelsovereenkomst voor na de brexit kan wat de lidstaten van de Europese Unie betreft op 1 januari in werking treden.
20 dec 10:23
De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken, is in korte tijd de meest voorkomende variant geworden in Londen en het oosten van Engeland.
19 dec 18:12
De Britse premier Boris Johnson heeft strengere maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus aangekondigd voor een deel van het Verenigd Koninkrijk.
24 jul 13:31
De Britse premier en hersteld coronapatiënt Boris Johnson heeft iedereen opgeroepen zich in de aanloop naar de winter te laten inenten tegen griep.
14 jul 1:24
De Britse regering stelt het dragen van een mondkapje in de winkel en supermarkt in Engeland vanaf 24 juli verplicht.
2 jul 16:10
De Britse premier Boris Johnson heeft Israël dringend verzocht de voorgenomen annexatieplannen niet door te zetten omdat deze illegaal zijn en "in strijd" met de belangen van het land.
15 jun 11:42
Een Britse regeringscommissie gaat een onderzoek instellen naar racisme en achterstanden die minderheden ervaren op het gebied van opleiding, gezondheid en behandeling door het rechtssysteem.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi