Laatste nieuws over brabant
1 t/m 20 (van 64 artikelen)
12 feb 5:34
Het derde coronavaccin dat in Nederland beschikbaar is, wordt vrijdag voor het eerst toegediend. Een verpleeghuismedewerker krijgt het vaccin van AstraZeneca.
29 jan 6:24
In 2020 zijn in Nederland 169. 000 mensen overleden, dat zijn er ongeveer 15.000 meer dan vooraf werd verwacht
27 jan 16:55
Het Openbaar Ministerie in Den Bosch is begonnen met een offensief om de schade bij rellen in diverse Brabantse gemeenten op de daders te verhalen.
8 jan 16:49
De 'Zuid-Afrikaanse mutatie' van het coronavirus is nu ook in Nederland vastgesteld.
4 jan 7:06
De eigenaar van de Poolse supermarkt in Tilburg waar in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsvond, is ook de eigenaar van de winkels in Aalsmeer en Beverwijk waar dat in december gebeurde.
4 jan 6:33
In Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een explosief afgegaan bij een Poolse supermarkt aan het Paletplein, meldt de politie. Voor zover bekend is, zijn er geen gewonden.
9 aug 15:37
Tussen zaterdagochtend en zondagochtend hebben 577 mensen te horen gekregen dat ze het coronavirus hebben opgelopen.
16:18
De grens tussen Vlaanderen en Nederland blijft in een volgend geval van een virus als corona open.
30 apr 14:05
Brabantse ziekenhuizen zien het aantal nieuwe patiënten met het coronavirus de laatste dagen weer wat stijgen. "Dat baart ons veel zorgen", zegt een woordvoerder van het Netwerk Acute Zorg Brabant (NAZB).
15 mrt 19:34
Boef vindt dat de mensen die in de zorg werkzaam zijn veel meer moeten verdienen, zeker in tijden van de huidige coronacrisis.
15 mrt 11:53
Burgemeester Paul van Miert van de Belgische grensgemeente Turnhout roept op tot sluiting van de kroegen in Breda, Eindhoven en Tilburg.
23:19
Activiteiten met meer dan honderd personen zijn strafbaar gesteld in Noord-Brabant, Flevoland en Twente.
12 mrt 16:01
Op sommige plekken in vooral Noord-Brabant is het niet langer mogelijk het coronavirus "in te dammen". Daar breekt een nieuwe fase aan, stelt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
12 mrt 14:12
Bij 614 mensen in Nederland is inmiddels het nieuwe coronavirus vastgesteld.
10 mrt 14:18
In Nederland is nu bij 382 personen het nieuwe coronavirus vastgesteld.
9 mrt 19:58
Het kabinet vraagt inwoners van Noord-Brabant de komende zeven dagen zo mogelijk thuis te werken. Dat moet helpen het coronavirus, dat in de provincie oprukt, tot staan te brengen.
9 mrt 18:25
Een inwoonster van Goirle (Noord-Brabant) is overleden nadat zij besmet was geraakt met het coronavirus. Volgens de gemeente Goirle gaat het om het vierde dodelijke slachtoffer door het virus.
6 mrt 20:15
Inwoners van de provincie Noord-Brabant moeten bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten beperken. Dit betekent: blijf thuis. Dat zegt het RIVM.
19 nov 11:16
Siham Raijoul gaat volgend jaar aan de slag voor Hart van Nederland. De presentatrice van het NOS Jeugdjournaal gaat eind januari voor het eerst aan het werk voor het SBS6-programma.
26 mei 19:21
Het Openbaar Ministerie heeft zondag een eigen geurtje gelanceerd. XTACY heet het. Het gaat om een ludieke actie: met parfumflesjes met daarin de geur van xtc wil justitie mensen leren hoe ze drugslabs kunnen herkennen.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi