Laatste nieuws over brexit
1 t/m 20 (van 32 artikelen)
26 jan 16:42
Het Verenigd Koninkrijk biedt EU-burgers geld aan om te vertrekken en terug te gaan naar hun land van herkomst, meldt de krant The Guardian.
17:54
De Brits-Europese handelsovereenkomst voor na de brexit kan wat de lidstaten van de Europese Unie betreft op 1 januari in werking treden.
27 jun 14:29
De export van Marokkaanse citrusvruchten zal ook na de brexit blijven profiteren van het belastingtarief van 0%.
31 jan 12:06
Het Verenigd Koninkrijk verlaat vrijdagavond om 23.00 uur lokale tijd de EU, na bijna een halve eeuw lidmaatschap
23 jan 14:27
Met een harde Brexit op komst is het onvermijdelijk dat Marokko voor het Verenigd koninkrijk (VK) een belangrijke speler wordt bij het sluiten van allianties met het Afrikaanse continent
13 dec 13:03
De Britse premier Boris Johnson heeft bij de verkiezingen de benodigde meerderheid behaald om zijn brexitdeal ongestoord door het parlement te loodsen.
19 sep 19:09
De politicus riep op internet tot de sluiting van de Britse grenzen voor moslims en suggereerde dat gematigde aanhangers van de islam medeplichtig waren aan terreur.
3 apr 12:34
Britten hoeven na het vertrek uit de Europese Unie geen visum aan te vragen als ze naar de Schengenzone willen reizen.
25 mrt 12:34
Het wordt steeds waarschijnlijker dat het Verenigd Koninkrijk de EU op 12 april verlaat zonder akkoord.
13 mrt 9:33
De EU 'betreurt' het resultaat van de stemming in het Britse Lagerhuis gisterenavond en is 'teleurgesteld dat de Britse regering er niet in is geslaagd een meerderheid te krijgen voor het terugtrekkingsakkoord van november.'
12 mrt 9:32
De Europese Unie biedt het Verenigd Koninkrijk 'wettelijk bindende garanties' over de Ierse grens in het brexit-akkoord.
25 feb 12:34
De Britse premier Theresa May overweegt de brexit met twee maanden uit te stellen om te voorkomen dat er een no-dealbrexit komt.
21 feb 9:32
Overleg over de patstelling over het brexitakkooord tussen de Britse premier Theresa May en voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie heeft zoals verwacht niet geleid tot een doorbraak.
15 feb 9:33
Reizigers die na 29 maart van, naar of via het Groot-Brittannië vliegen, hoeven niet bang te zijn dat die vlucht als gevolg van de brexit niet doorgaat.
14 feb 12:33
Een blauw en wollig monster, om Nederlandse ondernemers te waarschuwen voor de gevolgen van brexit.
30 jan 18:03
Er wordt niet heronderhandeld over de backstopregeling voor de Ierse grens in het terugtrekkingsakkoord tussen Londen en Brussel.
19 jan 16:32
In Groot-Brittannië is het omslagpunt bereikt, waardoor meer stemgerechtigden tegen dan voor een brexit zijn.
16 jan 8:05
Na het afwijzen van de brexitdeal door het Britse Lagerhuis is het aan de Britse regering om te bepalen wat er nu moet gebeuren.
17 dec 9:33
De Britse premier Theresa May zal maandag in het Lagerhuis verklaren dat een nieuw referendum over de brexit wat haar betreft niet aan de orde is.
25 nov 15:40
Er is geen 'plan-B' voor als het Britse parlement tegen de brexitovereenkomst stemt die in Brussel door de EU-leiders is bezegeld.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi