buitenland
13:14
Voor het eerst brengt een president van Israël een bezoek aan Bahrein. De twee landen haalden in 2020 de banden aan en willen nu op economisch gebied nog nauwer gaan samenwerken.
11:16
Iran heeft de omstreden moraalpolitie afgeschaft, aldus de Iraanse procureur-generaal.
10:53
Iran heeft vier mensen geëxecuteerd omdat zij zouden hebben samengewerkt met een Israëlische inlichtingendienst.
00:37
De familiewoning van de Iraanse sportklimster Elnaz Rekabi, die in oktober in de finale van de Aziatische kampioenschappen in Seoul aantrad zonder hoofddoek, is verwoest.
3 dec 18:25
De regering van VS-president Joe Biden heeft Algerije, Cuba, Nicaragua en de Russische Wagner-groep aan een zwarte lijst van internationale godsdienstvrijheid toegevoegd.
3 dec 14:29
In Iran hebben activisten opgeroepen tot nieuwe landelijke protesten tegen het radicaal-islamitische regime.
3 dec 13:23
IJsmerk Ben & Jerry's heeft de Amerikaanse rechter gevraagd om de verkoop van het merk in Israël alsnog te verbieden.
3 dec 11:15
Dit jaar zijn al zeker 450 geldautomaten in Duitsland opgeblazen. Dat is het hoogste aantal ooit voor dit delict, meldt de Duitse krant Die Welt in een publicatie op zondag die vooraf is ingezien door persbureau dpa.
2 dec 20:51
Opmerkelijke taferelen donderdag toen automobilisten een paraglider over het grenshek van Melilla zagen overvliegen.
2 dec 19:54
Overzeese investeringen van Marokkanen zijn in de eerste zes maanden van het jaar opgelopen tot 8,6 miljard DH (€ 772 miljoen).
2 dec 19:38
In de eerste tien maanden van dit jaar heeft de Marokkaanse diaspora (MRE) meer dan 89 miljard DH (€ 7,9 miljard) overgemaakt naar Marokko.
2 dec 12:46
Viroloog Steven Van Gucht van Sciensano, het Belgische RIVM, roept ouders in zijn land op om even geen bezoekjes af te leggen of naar bijeenkomsten te gaan met baby's.
2 dec 9:57
De Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) schort de gezamenlijke terrorismebestrijding in Noord-Syrië tijdelijk op vanwege Turkse aanvallen op de groep.
1 dec 20:43
Republiek Guatemala heeft donderdag een consulaat geopend in het Zuid-Marokkaanse Dakhla.
1 dec 20:27
De Israëlische kandidaat-premier Benjamin Netanyahu heeft woensdag uitgehaald naar Donald Trump wegens het uitnodigen van "antisemitische" gasten voor een etentje
1 dec 19:58
Koning Mohammed VI heeft de regering geïnstrueerd om zich meer in te zetten om het cultureel erfgoed van het land te beschermen tegen onrechtmatige toe-eigening door andere landen.
1 dec 19:30
Marokkanen in Brussel vieren het succes van het Marokkaanse voetbalteam tegen Canada op het WK in Qatar uitbundig in de straten.
1 dec 18:19
De minister van Buitenlandse Zaken, Nasser Bourita en de directeur van politiediensten DGSN en DGST, Abdellatif Hammouchi, zijn in Qatar voor de laatste groepswedstrijd van Marokko.
1 dec 17:58
De Marokkaanse koning heeft opdracht gegeven om de salarissen van imams in Marokko te verhogen.
1 dec 16:10
In Marokko wordt opnieuw gedemonstreerd tegen de normalisering tussen Rabat en Tel Aviv.
1 2 3 > >>