buitenland
08:44
De Chinese president Xi Jinping heeft in een ontmoeting met VN-mensenrechtenchef Michelle Bachelet de staat van de mensenrechten in zijn land verdedigd.
08:12
China heeft recent militaire oefeningen rond Taiwan gehouden als "serieuze waarschuwing" aan de Verenigde Staten, meldden staatsmedia.
06:54
Een 18-jarige man heeft in een basisschool in de Amerikaanse staat Texas negentien kinderen en twee leraren doodgeschoten, meldt de Texaanse staatspolitie.
24 mei 23:45
Van maandag tot en met 3 juni vindt in Tunesië en de Middellandse Zee de Noord-Afrikaanse maritieme oefening 'Phoenix Express 2022' plaats.
24 mei 23:27
De medische staf van de grensposten Ceuta en Melilla gaan grenspassanten ook controleren op symptomen van het apenpokkenvirus.
24 mei 23:13
In Taouz (provincie Errachidia) zijn dinsdag drie kinderen om het leven gekomen nadat een muur van een zorgcentrum instortte.
24 mei 23:10
Bij een schietpartij in een basisschool in de Amerikaanse staat Texas zijn zeker veertien kinderen omgekomen.
24 mei 23:05
In de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is het eerste besmettingsgeval van apenpokken is bevestigd.
24 mei 21:56
Emir Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani reageerde maandag op de kritiek op Qatar als organisator van het Wereldkampioenschap voetbal.
24 mei 21:29
De autoriteiten in Marrakech zijn gestart met het in kaart brengen van het aantal apen die worden gebruikt door recreatie-animatoren op het Jemaa el Fna-plein.
24 mei 19:54
Het parket in Casablanca gaat negen vliegtuigpassagiers vervolgen nadat ze eerder deze maand probeerden een noodlanding te forceren.
24 mei 14:15
Om de uitbraak van apenpokken in de kiem te smoren heeft Duitsland 40.000 doses van het Imvanex-pokkenvaccin besteld.
24 mei 13:39
De BBC heeft gehackte gegevens van de Chinese politie in Xinjiang gepubliceerd en stelt dat ze een overtuigend bewijs zijn van de wrede vervolgingen in die noordwestelijke regio.
24 mei 11:54
Finland en Zweden zijn eind juni in Madrid aanwezig bij de NAVO-topconferentie. De Spaanse premier Pedro Sánchez heeft dit bekendgemaakt.
24 mei 11:25
De recente uitbraak van apenpokken is ongebruikelijk, maar blijft vooralsnog beheersbaar, meldt de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
24 mei 8:46
De Amerikaanse strategie ten aanzien van Taiwan is volgens president Joe Biden ongewijzigd, ondanks zijn opmerkingen op maandag dat Washington bereid is de Aziatische eilandstaat met geweld tegen Chinese agressie te beschermen.
24 mei 0:55
Moskou is bereid om eventuele pogingen van het Westen om de banden met Rusland te herstellen te overwegen, maar de focus van Rusland ligt momenteel op het verder ontwikkelen van de relatie met China
23 mei 22:15
In Marokko zijn drie vermoedelijke gevallen van apenpokken ontdekt.
23 mei 20:43
De heropening van de landsgrens met Marokko heeft in de Spaanse exclave Melilla bijgedragen aan een tekort aan het coronavaccin.
23 mei 19:59
De militieleider van het Polisario-Front, Mohamed El Ouali Ekeik, heeft opnieuw gedreigd met "operaties" die zullen worden uitgevoerd in de Marokkaanse Sahara.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi